Alfa Romeo 10-11 Şubat’ta Otomobil Tutkunlarını Test Sürüşü Günlerine Davet Ediyor

Alfa Romeo, otomobil tutkunlarını İtalyan sportifliğini ruhunda taşıyan modellerin test edileceği özel bir etkinliğe davet ediyor.

Performansın, İtalyan tasarımının ve sportifliğin mükemmel bileşimini sunan Alfa Romeo, 10-11 Şubat tarihleri arasında showroomlarında test sürüş günleri düzenliyor.

Alfa Romeo modelleriyle tanışmak için showroomları ziyaret edenler, Şubat sonuna kadar özel tekliflerden de yararlanabiliyorlar.

Alfa Romeo, 10-11 Şubat tarihleri arasında otomobil tutkunlarını showroomlarındaki test sürüşü günlerine davet ediyor. Performansın, İtalyan tasarımının ve sportifliğin üstün mühendislik anlayışının mükemmel birleşimini sunan Alfa Romeo, test sürüş günlerine özel olarak otomobil meraklılarını Tonale, Stelvio ve Giulia modelleriyle tanıştıracak ve bu otomobilleri deneyimleme fırsatı sunacak. Showroomlarda gerçekleştirilecek test sürüş günlerinde, markanın SUV ve sedan modellerini test etme fırsatı bulacak otomobil severler, Stelvio, Tonale ve Giulia modellerini deneyimleme fırsatı bulacaklar ve keyifli bir gün geçirecekler.

Markanın ilk bakışta etkileyen Compact SUV modeli Tonale

Alfa Romeo’nun Compact SUV modeli Tonale 10-11 Şubat’ta showroomlarda gerçekleştirilecek test sürüşü günlerinde kullanıcıları ile buluşacak. 130 HP 1.6 litre dizel ve 160 HP 1.5 litre hibrit motor seçeneklerine sahip Tonale, aynı zamanda 82 km’ye kadar sıfır emisyonlu sürüş sağlayan 280 HP’lik plug-in hibrit versiyonuyla da tercih edilebiliyor. Tüm detaylarıyla Alfa Romeo’nun ruhunu yansıtan Compact SUV modeli Tonale, premium iç mekan ve üstün teknik özellikleriyle dikkat çekiyor. 

Stelvio ile kusursuz SUV deneyimi ve yüksek performans

Alfa Romeo test sürüşü günlerinde, markanın heyecan verici modelleri arasında Stelvio da yer alacak.  Kusursuz SUV deneyimi sunan Stelvio, özgün tasarımı, cesur hatları, yüksek kaliteye sahip kabini, performansı ve teknolojisiyle kullanıcıları etkilemeyi başarıyor. 280 HP üreten 2.0 litre benzinli motorla sunulan Stelvio, 4×4 sürüşüyle her yol koşulunda yüksek performans ve eksiksiz yol tutuş sağlıyor.

Giulia ile benzersiz sürüş deneyimi

Alfa Romeo’nun efsanevi isimlerinden biri olan Giulia, benzersiz sürüş deneyimini yansıtmak üzere showroomlardaki test sürüş günlerinde otomobil tutkunlarıyla buluşacak. Cesur tasarımı, performanslı sürüş yetenekleri ve sürücü odaklı kabiniyle dikkat çeken sedan modeli Giulia, 4×4 sürüşe sahip 280 HP’lik 2.0 litre motor seçeneğiyle sunuluyor. 

Şubat ayına özel fırsatlar da müşterileri bekliyor

Alfa Romeo, bu etkinlikle birlikte otomobil severlere sıra dışı bir sürüş deneyimi imkanı yaratırken, aynı zamanda Şubat ayına özel fırsatlar sunuyor. 

Ay sonuna kadar devam edecek kampanyalarda Alfa Romeo Tonale, 450 bin TL’ye varan takas desteğiyle sunuluyor. Takas Desteği yerine kredi seçeneği tercih eden müşteriler ise 700 bin TL krediyi, 12 ay taksit ve yüzde 0 faiz oranıyla kullanabiliyorlar.

Alfa Romeo Stelvio ve Giulia modellerinde ise, nakit alımlarda kampanyalı fiyat uygulaması kredi kullanmak isteyen müşteriler için ise 1 milyon TL kredi, 12 ay taksit ve yüzde 1,89 faiz oran seçeneği ile sunuluyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu