Anadolu Isuzu’dan Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne 7 Citiport ve 2 Grand Toro Teslimatı

Şehir içi ulaşımda da yüksek teknoloji ile donatılmış avantajlı araçlar sunan Anadolu Isuzu, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne de 7 Citiport ve 2 Grand Toro modelini teslim etti. Anadolu Isuzu Denizli Yetkili Satıcısı Uzun Otomotiv kanalıyla teslim edilen araçlar için düzenlenen törene; Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Anadolu Isuzu Yurt İçi Satış Direktörü Yusuf Teoman ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne şehir içi ulaşımda kullanılmak üzere 7 Citiport ve 2 Grand Toro modelini düzenlenen bir törenle teslim etti. Anadolu Isuzu’nun Denizli Yetkili Satıcısı Uzun Otomotiv kanalıyla teslim edilen araçlar için Muğla Eski Otogar Meydan’ında düzenlenen teslimat töreninde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e araçların anahtarları, Anadolu Isuzu Yurt İçi Satış Direktörü Yusuf Teoman ve Anadolu Isuzu Yurt İçi Otobüs Satış Müdürü Murat Küçük tarafından teslim edildi.

Türkiye’de üretilen ve dünyanın birçok ülkesinde tercih edilen Isuzu otobüsler, Muğla halkına da rahatlık ve konforun yanında güvenli yolculuklar sunacak. Anadolu Isuzu Yurt İçi Otobüs Satış Müdürü Murat Küçük, Isuzu markasının inovatif ve yenilikçi yaklaşımının gelişmiş son teknoloji ile birleşip üretim yaptığına dikkat çekerek “Citiport ve Grand Toro ailesi sunduğu modellerle maliyet avantajları sağlıyor. Bu durum çerçevesinde özellikle belediyelerimiz Anadolu Isuzu modellerini çok tercih ediliyorlar. Anadolu Isuzu olarak ülkemize yayılmış bayi ve servis ağımızla tüm belediyelerimiz ve iş ortaklarımızın ihtiyaçlarına çözüm ortağı olacağız. Bu doğrultuda; 107 kişilik kapasiteye ulaşan Citiport ve 37 yolcu kapasiteli Grand Toro’yu Muğla Büyükşehir Belediye’mizin tercihi ile Muğla halkının hizmetine sunduk, hayırlı olsun” dedi.

Dokuz araçtan oluşan Isuzu teslimat törenine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Anadolu Isuzu Yurt İçi Satış Direktörü Yusuf Teoman ile birlikte; DBB Ulaşım Daire Başkanı Emre Tümer, Muttaş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Kabaş, Muttaş Genel Müdürü Sedat Bayrak, Anadolu Isuzu Yurtiçi Otobüs Satış Müdürü Murat Küçük, Otobüs Satış Bayi Kanalı Yöneticisi Emin Günışık, Otobüs Bölge Satış Sorumlusu Batuhan Uludağ, Isuzu Uzun Otomotiv Satış Müdürü Mustafa Özen ve Isuzu Uzun Otomotiv Satış Şefi Erkan Çelebi de katıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu