Rolls-Royce Cullinan Türkiye’de

En büyük elmas taşının adını taşıyan Cullinan, Türkiyede satışa sunuldu.

Rolls-Royce’un ilk SUV modeli olan Cullinan, İstanbul’da bulunan İngiltere konsolosluğunda yapılan basın toplantısıyla Türkiye’ye adım attı.

Rolls-Royce Cullinan; lüks, konfor ve ergonomiyi bir araya getiriyo aynı zamanda çok yönlü sürüş deneyimini birleştirerek pürüzsüz bir yol hissi sunan Cullinan, aynı zamanda ilk yüksek gövdeli, her türlü engeli aşabilen, her rotasyona ulaşabilecek, eşsiz arazi otomobil kimliğini oluşturuyor.

Royal Motors Başkan Yardımcısı ve Rolls-Royce Motor Cars İstanbul Marka Müdürü Hilal Aysal tanıtım etkinliğinde şu sözleri dedi “Cullinan sizi günlük hayatın monotonluğundan çıkartarak ıssız bir gölde balık tutmaya, karlı yollardan geçerek dağ evinize zahmetsizce götürürken aynı zamanda çocuklarınızı evden okula, akşamları ise bir sanat sergisine aynı lüks hissiyle götürecektir’’dedi.

Rolls-Royce Motor Cars Merkez Avrupa ve Doğu Avrupa İletişim Direktörü Frank Tiemann ise Cullinan hakında şu sözleri dedi, “’Yaşam tarzlarında sınırlamaları kabul etmeyenler için tasarımcılarımız, gerçekten benzersiz ve ödünsüz bir otomobil yarattı’’ dedi.

Rolls-Royce Cullinan’ın bize sunduğu güç ise Yeni 6.75 litrelik çift turbolu V12 motor dört çeker sistemiyle birlikte 563 HP/ 420 kW güç ve 850 Nm tork üretiyor.

Gerçek bir Rolls-Royce olan Cullinan, sahiplerinin çok çeşitli yaşam tarzlarına özel olarak geliştirilen, kişiye özel seçenekleriyle sunuluyor.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu