Akıllı Sürüşün Öncüsü Nissan’dan büyük Nisan kampanyası

Nissan, Nisan ayı boyunca geçerli olmak üzere düşük faizli uzun vadeli kredi fırsatları ve avantajlı fiyatlar sunan bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında tüm kredilerde ödemeyi 6 ay öteleme seçeneği bulunuyor. Yeni Qashqai, Juke ve Micra modellerinde geçerli olan kampanyadan faydalanacaklar, Nissan dünyasına avantajlı bir giriş yapacak.

Nissan Türkiye’nin yeni araç alımlarında Nisan ayına özel başlattığı bahar kampanyası kapsamında Qashqai, Juke ve Micra araçlar, 24 aya varan %1’in altında faizli kredi imkanları ile sunuluyor. Tüm kredilerde ödemeleri 6 ay öteleme seçeneği de bulunuyor.

Yeni Qashqai 24 ay 0,49% düşük faizli krediyle

Türkiye’de 155 binden fazla satış adediyle Türkiye’nin en çok tercih edilen SUV modeli olarak liderliğini ortaya koyan Nissan Qashqai, Nisan ayına özel 2022 Model yılında Skypack ve üzerindeki donanım seviyelerinde 200.000 TL için 24 ay vadede %0,49 faiz oranlı oldukça rekabetçi bir kredi kampanyası ile sunuluyor.

  1. jenerasyon Qashqai, 5 farklı sürüş modu, güçlü motoru, üstün sürüş performansı, LED farları, daha da geliştirilen konfor ve teknolojik özellikleriyle rekabeti yeniden tanımlıyor. Yol şartlarını analiz ederek 4×4 çekiş özelliğini sadece gerekli durumlarda devreye sokan ve aksi takdirde 4×2 olarak sürüşe devam eden yeni Nissan Qashqai böylece tasarruflu bir yakıt kullanımı sunuyor.

Sınıfında ilk kez kullanılan, Önsezili Akıllı Çarpışma Uyarı Sistemi gibi en üst düzey akıllı güvenlik özelliklerinin yanı sıra ferah iç mekan sağlayan cam tavanı, gelişmiş bağlanabilirlik özellikleri ile segmentindeki iddiasını sürdürüyor.

Sınıfında kuralları yeniden yazan Qashqai, Nisan ayı boyunca avantajlı koşullarda sahiplerini bekliyor.

Nissan Juke’da kampanya hem 2021 hem 2022 modeller için geçerli

Nissan’ın, Intelligent Mobility özellikleriyle donatılmış, ikonik tasarım detaylarına sahip Yeni Juke için oluşturduğu kampanya, 2021 ve 2022 Model yıllarında 100.000 TL için 12ay vadeli %0,99 faizli kredi fırsatı sunuyor.

Yeni Nissan Juke, 19” alaşımlı jantları, LED ön farları, BOSE® Premium ses sistemi, alcantara deri koltukları, Apple Car Play ve Android Auto özellikli 8” dokunmatik ekranı, değişken sürüş modları, Nissan Intelligent Mobility özellikleri ve arttırılmış 422 litre bagaj hacmi ile ayrıcalıklı bir sürüş keyfi vadediyor.

Nissan Micra’da indirimli fiyat fırsatı da var

Kompakt dış tasarımı ve geniş iç hacmi ile şehirden daha fazla keyif almayı sağlayan şehir otomobili Nissan Micra, Nisan ayına özel olarak 2021 Model yılı için 399.900 TL özel indirimli fiyat veya 100.000 TL’lik 12 ay %0,99 faizli kredi kampanyası, 2022 Model yılı Tekna CVT versiyonu için ise 445.000TL özel indirimli fiyat veya 80.000 TL’lik 12 ay %0,99 faizli kredi kampanyası ile sunuluyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu