Yeni Citroen C4 Türkiye’de satışa çıktı. İşte fiyatları!

Citroen C-HB ve B-SUV segmentleri arasına konumlandırdığı C4 modelini Türkiye'de satışa sundu. Yeni C4, Türkiye'de 4 ayrı donanım, 2 ayrı motor seçeneği ile yollara çıkıyor.

Fransız otomobil üreticisi Citroen, geçen yıl tanıttığı Coupe Crossover modeli C4’ü bugün Türkiye’de satışa sundu.  C-HB ve B-SUV segmentleri arasına konumlandırılan yeni C4 ülkemizde; Feel, Feel Bold, Shine ve Shine Bold olmak üzere 4 ayrı donanım versiyonu ile satışa sunuldu. C4, PSA grubundan tanıdığımız 1.2 Puretech benzinli ve 1.5 BlueHDi dizel olmak üzere iki farklı motor seçeneği sunuyor.

1.2 Puretech benzinli motor 100, 130 ve 155 beygir güç çıkışları sunuyor. 100 beygirlik versiyon, manuel vites seçeneği ile sadece Feel donanımda yer alıyor. 130 beygir güce sahip versiyon ise Feel Bold ve Shine donanım seçenekleriyle ve EAT8 otomatik şanzımanla tercih ediliyor. 155 beygirlik güç seçeneği ise en dolu paket olan Shine Bold donanımında sunuluyor. Bu paket de EAT8 otomatik şanzımanla satın alınabiliyor.

Feel Bold, Shine ve Shine Bold donanım seviyeleri yer alan 1.5 BlueHDi dizel motor cephesinde ise sadece 130 beygir güç çıkışı ve EAT8 tam otomatik şanzıman sunuluyor.

Yeni C4’ün Türkiye fiyatları ise yüzde 50 ÖTV diliminde yer alıyor.  225 bin TL başlangıç fiyatına sahip olan C4, lansmana özel 219 bin TL’den satışa sunuldu. Citroen, kapanma döneminde C4 siparişlerini internet üzerinden alacak ve kapanma sonrası size teslim edecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu