Fuso eCanter, TEMSA’nın elektrikli araçlardaki deneyimini hafif kamyon segmentine aktarıyor

TEMSA, elektrikli otobüs alanında dünyanın sayılı üreticilerinden biri haline geldi ve Türkiye'de elektrikli Fuso Canter modelinin elektrikli versiyonunu satışa sunacak.

30 yılı aşkın süredir TEMSA distribütörlüğünde Türkiye pazarında önemli başarılar elde eden Fuso Canter, şimdi de elektrikli modeliyle ülke çapında piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl yenilenen yüzüyle dikkatleri üzerine çeken Fuso Canter ailesinin yeni elektrikli üyesi Fuso eCanter, TEMSA’nın İstanbul Altunizade merkezinde tanıtıldı.

Daimler Truck Asya Yönetim Kurulu Üyesi Andreas Deuschle ve TEMSA CEO’su Tolga Kaan Doğancıoğlu, Fuso eCanter’in satışını ve pazarlamasını Türkiye’de TEMSA üstlenecek. Fuso eCanter, 2024 yılının başından itibaren ülke çapında iki farklı modelde satışa sunulacak.

Fuso Canter, şu anda kamyon ve kamyonet segmentlerinde toplam sekiz farklı modele sahiptir. Fuso eCanter, ürün yelpazesine eklendiğinde, model sayısı ona ulaşacak.

BÜYÜME ADIMLARIMIZA YENİLERİ EKLENİYOR

TEMSA CEO’su Tolga Kaan Doğancıoğlu, konuyla ilgili olarak, TEMSA’nın gelecek vizyonunda sürdürülebilirliğin en önemli unsuru olduğunu belirterek, “Bugün itibarıyla otobüs segmentimizde hem model sayısı hem de teknolojik yetkinlik açısından dünyanın sayılı üreticileri arasında yer alıyoruz.” Elektrifikasyon ve alternatif yakıtlı araçlar alanındaki deneyimi Fuso ile hafif kamyon segmentine taşımaktan çok memnunuz. Yenilenen Fuso Canter araçlarımızın yaklaşık bir yıl önce Türkiye’de tanıtımını yaptık. Hafif kamyon sektöründeki ilerlememize Fuso eCanter ile devam ediyoruz. Uzun yıllar boyunca, Fuso Canter araçlarımız müşterilerimize taşıma kapasitesi ve yakıt tasarrufu açısından önemli avantajlar sağladı.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu