BMW M5’e küçük dokunuşlar

BMW'nin performans modeli M5, küçük dokunuşlarla yeni biz yüz kazandı.


BMW performans serisinin lüks sınıf üyesi M5, küçük dokunuşlarla yenilendi. Makyajlı M5, kamuflajlı yüzüyle mevcut M5 ile yanyana geldi. Aradaki fark kamuflaj nedeniyle çok net anlaşılmasa da performans modeli M5’in daha çekici bir yüze kavuştuğu kesin. Güncel versiyon M5 ile birlikte yan yana kameralara poz veren makyajlı M5’in tasarımındaki güncellemeler bakalım neler getirecek?

Makyaj, M5’i güncel versiyondaki ızgaraya doğru daralan farlardan kurtarmış. Artık farların daha düz bir tasarıma kavuştuğu görülüyor. Ön kısımdan devam ettiğimizde BMW’nin yeni modellerine yapmış olduğu ızgara büyütme operasyonundan görünüşe göre bu M5 de faydalanacak gibi duruyor.

Yan cephe tasarımında herhangi bir değişiklik olmasa da arka kısımdaki stop lamba gurubunda değişiklik yapıldığı kamuflajdan belli oluyor. Bu ufak tasarım güncellemeleri araca daha keskin bir görünüm kazandıracak.

Güncel versiyondaki 4.4 litrelik çift turbolu V8 motor, yenilen M5’te de yerini koruyacak.

M5’in teknik ve aktif değerleri onun gerçek bir performans otomobili olduğunun kanıtı: 625 beygir güç ve 750 Nm tork sunan M5, 0-100 km/saat ivmelenmesini sadece 3.3 saniyede gerçekleştiriyor. Ulaşabildiği maksimum hızsa 305 km/saat.

 

8 Yorum

  1. Izgaranın keskinleşmesi bi önceki kasaya göre daha iyi durmuş beğendim #bmwking

  2. Bmw gerçekten yapacağını yine yaptı. Bmw’nin kendine has böbrek yapısı ve asaletli duruşuyla izleyicilerine kendini hayran bırakmaya devam ediyor. Bu yeni maskesiyle beraber namına nam şekline şekil katmış. Karşı blok düşmanlarına bu dövmeli maskeyi takarak kolay bir rakip olmayacağını, maskesinin altında gerçekten bir canavarın yattığını bize kanıtlamış. Gerçekten persormans modeli olan Bmw’nin doğmuş olduğu topraklara has bu M modeli gerçekten rakiplerini kışkırtacak ve yerle yeksan edecek gibi duruyor.

  3. çekilişe geldik 😁 işin şakası bir yana kardeşimize bu yolda başarılar dilerim. m5 zaten bize bir hayal ne kadar güzel desek değil desek havada kalacak.

  4. Gayet şık olmuş. Sis farlarinin yeri cok hosuma gitti enfes dokunuslar meydana getirmiş BMW ❤️

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu