Volkswagen ödülleri topladı

Passat, T-Cross ve ID. ROOMZZ Automotive Brand Contest’te ödülleri topladı.

Otomotiv sektöründeki en prestijli uluslararası tasarım yarışmalarından biri olan Automotive Brand Contest’de Volkswagen, Passat, T-Cross, ID. ROOMZZ ve ID. BUGGY modelleriyle “Konsept”, “İç Tasarım” ve “Yüksek Satış Hacimli (Volume) Marka Dış Tasarım” kategorilerinde 6 ödül birden kazanarak “Best of Best” ödülünün sahibi oldu.

Volkswagen modelleri tasarımlarıyla tüm dünyada ödülleri toplamaya devam ediyor. Son olarak Alman Tasarım Konseyi tarafından düzenlenen Automotive Brand Contest 2019’da “Konsept”, “İç Tasarım” ve “Volume Marka Dış Tasarım” kategorilerinde 6 ödül birden kazandı.

Volkswagen’in konsept araçlarından ID. ROOMZZ, “Konsept” kategorisinde “Best of Best” büyük ödülüne layık görülürken, ID. BUGGY konsept otomobili birincilik ödülünü aldı. Alman Tasarım Konseyi üyeleri tarafından otonom sürüş teknolojisi adına bir önemli kilometre taşı ve Volkswagen tasarımcılarının başyapıtı olarak tanımlanarak büyük beğeni toplayan Passat, “İç Tasarım” kategorisinde “Best of Best” ödülü ile ilk sırayı alırken, T-Cross dış tasarım kategorisinde birincilik ödülü kazandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu