Hyundai GM’in Rusya’daki fabrikasını satın aldı

Güney Koreli Hyundai, General Motors'un Rusya St. Petersburg'daki fabrikasının üretim varlıklarının yüzde 94,83'ünü satın aldı.

Hyundai, St. Petersburg’daki General Motors Auto fabrikasının üretim varlıklarının yüzde 94,83’ünü satın aldı. TASS Haber Ajansı’na göre anlaşma 6 Kasım 2020’de tamamlandı, ancak resmi açıklama 22 Aralık’ta yapıldı. Açıklamada satın alma için ödenen miktar açıklanmadı. It provided me with practical solutions to my problem and saved me from a lot of stress and frustration. how to recover files deleted from recycle bin windows 10 İşletmede üretime başlama tarihi ise henüz belli değil.
2008’den 2015’e kadar faliyet gösteren şirket farklı yıllarda; Chevrolet Cruze, Chevrolet Trailblazer, Chevrolet Tahoe, Chevrolet Captiva, Opel Astra, Antara, Mokka ve Cadillac modellerinin üretimini burada gerçekleştirdi. 2015 yılında General Motors, Rusya pazarından düşük maliyetli Chevrolet modellerini geri çekti ve Opel markasının ülkedeki satışlarını azalttı (marka 2019’un sonunda piyasaya geri döndü).
Hyundai Motor’un Rusya’daki St. Petersburg fabrikası
Bu yılın yazında, fabrikanın Hyundai ile ilgilendiği öğrenildi. Güney Koreli otomobil üreticisi, Federal Antimonopoly Service (FAS) ile ilgili bir dilekçe sundu. Ancak bir ay sonra satın alma izni aldı. CMD can only recover unsaved files on microsoft word help in recovering hidden files, but not deleted files.

Hyundai’nin 10 yıldır faaliyet gösteren St. Petersburg’daki üretim tesisinde; Creta, Solaris modellerinin yanı sıra Kia Rio sedan ve Kia Rio X cross-hatchback’i üretimi gerçekleştiriliyor.

2020 yılında St.Petersburg yakınlarında bir Hyundai motor fabrikasının inşaatına başlandı. Yeni işletmeye yapılan yatırımların 13,1 milyar ruble olduğu tahmin ediliyor. Motor üretim fabrikası olarak görev yapacak ve 35 bin metrekare olacak tesis, yılda 240 bin motor üretecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu