22. Bosphorus Cup’ın destekçisi Nissan Türkiye

7 yılı aşkın süredir yelken sporuna yaptığı yatırımla dikkat çeken otomotiv markası Nissan Türkiye, denizlerdeki varlığını en güçlü haliyle gösteren başarılara imza atmaya devam ediyor.

2016 yılından beri yelken yarışlarında sayısız kupa ve derece sahibi olan ve Nissan Sailing Team, hem İstanbul hem de güney denizlerindeki güçlü varlığını göstermeyi sürdürüyor.

Karbon nötr sporlarda Formula E’deki varlığıyla dikkat çeken Nissan vizyonunu sağlamlaştırmak adına Nissan Türkiye, İstanbul’un zengin tarihini, eşsiz coğrafyasını ve çok renkli kültürünü denizde kutlayan; Türkiye’nin dünyaya ihraç ettiği en büyük spor organizasyonlarından biri olan Bosphorus Cup’ın partneri olarak karbon nötr spor desteğini gösteriyor. Sürdürülebilirlik çalışmalarına çevresel, sosyal ve yönetişim alanlarında destekleyen Nissan vizyonuna da hizmet ediyor. Bu aktivite ile Nissan Türkiye, kültür ve turizm alanında katkı sağlayan bu organizasyonun bir parçası olurken, çalışanları için de yelken aracılığıyla hem karbon nötrlüğü desteklerken hem de iş ve özel yaşam dengesinde çalışanlarına fayda sağlayacak bir bağlamda yer alıyor.

IRC1 ve IRC3 kategorilerinde iki farklı tekne ile yarışacak Nissan Türkiye, podyumda olmayı hedeflediği mücadele için hazır.

Adını İstanbul Boğazı’ndan alan ve her yıl merakla beklenen Bosphorus Cup, 22’inci kez İstanbul’da gerçekleştirilecek. 21-24 Eylül tarihlerinde ‘Celebrate İstanbul’ sloganıyla IRC, ORC, gezi tekneleri ve sportif tekneler olmak üzere toplam 8 kategoride, gerçekleşecek olan 22. Bosphorus Cup, bir kez daha İstanbul’un tüm güzelliklerini dünyaya tanıtacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu