Citroën’in Hafif Ticari Araç Modelleri Türkiye’yi Geziyor!

Citroën, ekim ayının sonuna kadar 15 ili kapsayacak, hafif ticari araç modellerine yönelik “Le Manufacture Roadshow” başlatıyor. İlk durağı İstanbul olan etkinlik, 18 Ekim tarihine kadar sırasıyla İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Bursa, İzmir, Denizli, Ankara, Eskişehir, Antalya, Adana, Gaziantep, Kayseri, Sivas, Erzurum ve Samsun’a uğrayacak. Türkiye’nin önemli sanayi ve toptancılar sitelerinin yanı sıra AVM’lerde düzenlenecek etkinlik kapsamında Berlingo Van, Jumpy Van, Jumpy Cityvan, Jumpy Spacetourer ve Jumper modelleri tanıtılıyor. Etkinlik kapsamında katılımcılara, tüm Citroën hafif ticari araç modellerini test etme ve mevcut kampanyalardan yararlanma fırsatı sunuluyor.

Citroën hafif ticari araç ailesinin üyeleri, “Le Manufacture Roadshow” kapsamında Türkiye’deki birçok farklı noktaya uğrayarak, ticaretin ustalarıyla buluşmaya hazırlanıyor. 18 Ekim tarihine kadar Türkiye’nin 15 ilinde gerçekleşecek olan “Citroën Le Manufacture Roadshow” etkinliği, sırasıyla İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Bursa, İzmir, Denizli, Ankara, Eskişehir, Antalya, Adana, Gaziantep, Kayseri, Sivas, Erzurum ve Samsun’da düzenlenecek. Türkiye’nin farklı illerindeki Citroën bayileri ile birlikte gerçekleştirilen aktivitede; Berlingo Van, Jumpy Van, Jumpy Cityvan, Jumpy Spacetourer ve Jumper modelleri tanıtılıyor. “Le Manufacture Roadshow” etkinliği kapsamında ziyaretçilere Citroën’in hafif ticari araç modellerini test etme ve mevcut kampanyalarından faydalanma fırsatı sunuluyor.

Citroën’in hafif ticari araç modelleri, ticaretin ustaları ile buluşuyor

“Le Manufacture Roadshow” etkinliği kapsamında, kombivan sınıfının öncüsü olan modüler tasarımlı Citroën Berlingo Van, ergonomik tasarımını teknolojik donanımlarla bünyesinde birleştiren Jumpy Van, Jumpy Cityvan, Jumpy Spacetourer ve yüksek kapasite ile konforu bir arada sunan Jumper modelleri 15 ilde ticaretin ustalarıyla buluşacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu