OtoKonfor, 30 Günlük Paya Dayalı Kitle Fonlaması Kampanyasına Başlıyor!

OtoKonfor, tamamen yerli ve milli sermayeyle geliştirilen ve araç sahiplerinin satış sonrası tüm ihtiyaçlarına tek bir uygulamayla cevap veren bir uygulamadır. 30 günlük yatırım turuna başlıyor. OtoKonfor Marka Başkanı Özgün Yalın, 190 Milyon TL değerleme üzerinden 8 Milyon TL yatırım turuna çıktıklarını belirterek, "7 Ağustos Pazartesi gününden itibaren Startup Burada Platformu'nda yatırım turuna başlıyoruz" dedi. Startup Burada Platformu, tüm yatırımcıların yatırım turunun ayrıntılarına erişmesine olanak tanır. Elde edeceğimiz yatırım, altyapı iyileştirmelerinde sürekliliği sağlamak için hizmet sağlayıcı ekibimizi güçlendirmeyi hedefliyor."dedi."

OtoKonfor, teknolojik altyapısıyla otomotiv sektörüne yenilikçi çözümler sunan yeni yatırım turu serüvenine başlıyor. Marka, 190 Milyon TL değerleme üzerinden Startup Burada Girişim Sermayesi Yatırım Fonu tarafından 4 Milyon TL yatırım taahhüdü aldı.

8 Milyon TL ile başladığı yatırım turunda yüzde 20 ek fonlama ile azamı 9,6 Milyon TL ile 9,6 Milyon TL olarak gerçekleşti. yatırım arayacak. 7 Ağustos Pazartesi günü saat 10:00’da 30 günlük yatırım turu başlayacaktır. Bir girişim, Burada Platformu üzerinden başlatılacak.

Konuyla ilgili ayrıntılar hakkında konuşan OtoKonfor Marka Başkanı Özgün Yalın, “Kampanya kapsamında yatırım yapan her yatırımcıya yaptıkları toplam yatırımın yüzdesi 200 bin TL üzerinde yatırım yapan yatırımcılara 10’u kadar ek bedelsiz pay verilirken, 10 bin TL üzerinde yatırım yapan yatırımcılara, yaptıkları yatırımın yüzde yirmisine kadar ek bir bedelsiz pay alacaklar.

Startup Burada Platformu, Otokonfor’un “bedelsiz hariç” yüzde 4,21 ile yüzde 5,05 aralığındaki paylarını paya dayalı kitle fonlaması yoluyla arz edeceğini bildiriyor. Yatırım turu hakkında daha fazla bilgi Startup Burada Platformu’nda bulunabilir. Elde edeceğimiz yatırım, hizmet sağlayıcı ekibimizin büyümesini sağlayacaktır. Reklam ve pazarlama çalışmalarımıza odaklanırken, uygulamamızın altyapısını sürekli olarak geliştireceğiz.ifadelerini kullandı.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu