Citroen’den Eylül kampanyası

Citroen Türkiye, C5 Aircross, C3 Aircross ve Berlingo modellerinde Eylül ayına özel çok cazip finansman kampanyaları sunuyor.

Tüm yetkili satıcı ve servislerinin hijyen önlemleri ve sağlık kurallarına yüzde 100 uygunluğu Bureau Veritas tarafından da onaylanan Citroen Türkiye, Eylül ayına özel çok cazip finansman kampanyaları sunuyor. Güçlü tasarım, üstün konfor özellikleri ve gelişmiş teknolojiye sahip seçili Citroen modellerine 60 bin TL için 20 ay yüzde 0,99 faiz ile sahip olmak mümkün. It has several versions, with EXT4 being recover deleted pst file outlook 2003 the most recent and widely used. Ayrıca kredi kullanmak istemeyen müşteriler için seçili modellerde geçerli nakit indirimleri sağlanıyor.

C5 Aircross

Özgün tasarımı, üst düzey konforu ve dinamik yapısıyla gerçek bir SUV olan yeni Citroen C5 Aircross SUV, 60 bin TL için 20 ay yüzde 0,99 faiz seçeneği ile satışa sunuluyor. Ayrıca tüm modellerinde geçerli 3 bin TL nakit alım indirimi ile yeni C5 Aircross SUV tüm Citroen Yetkili Satıcılarında.

Berlingo

Kompakt boyutlarıyla kullanışlılık ve geniş iç hacmi bir arada sunan, segmentinin yaratıcısı Berlingo’ya 60 bin TL için 20 ay yüzde 0,99 faiz seçeneği ile veya 30 bin TL için 12 ay yüzde 0 faiz seçeneği ile sahip olmak mümkün. Kredi kullanmak istemeyen müşteriler için 2 bin TL nakit alım indirimi sağlanıyor.

C3 Aircross

Benzersiz SUV deneyimi sunan Citroen C3 Aircross SUV, tüm modellerinde geçerli 2 bin TL nakit alım indirimi veya 60 bin TL için 20 ay yüzde 0,99 faiz seçeneği ile tüm Citroen Yetkili Satıcılarında.

Verimli ve ekonomik BlueHDi motorlarla donatılmış tüm Citroen hafif ticari modellerine ise 140 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün.

Citroen Türkiye, Eylül ayına özel cazip finansman kampanyalarını kaçırmamak için herkesi en yakın Citroen Yetkili Satıcısı’na bekliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu