Kia’da Yaz Fırsatları Sürüyor

İndirimli fiyatlar ve düşük faiz oranları ile Temmuz’da yeni bir KIA sahibi olmak çok kolay. KIA, binek modellerinde 40.000 TL’ye 20 aya kadar %0,99 veya 15.000 TL’ye 15 aya kadar %0 faiz uygulayarak, otomobil almayı düşünenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. KIA uygun faiz seçeneklerine ilave olarak, sevilen modelleri için sunduğu indirimlerle de yaza ferahlık katıyor. KIA’nın A sınıfı temsilcisi Picanto’nun yeni 1.0L Live paketi, 78.900 TL’lik fiyatı ile kullanıcılarına merhaba diyor. KIA, ödüllü tasarıma sahip modeli Rio’yu 67.500 TL’den, C sınıfının iddialı modeli hatchback cee’d’i ise 84.200 TL’den başlayan fiyatlarla otomobilseverler ile buluşturuyor. KIA Cerato, Temmuz ayına özel 5.000 TL’ye varan indirimi ile sedan tutkunlarını cezbederken, ikonik tasarıma sahip KIA Soul ise 2.500 TL’lik indirimi ile göz dolduruyor.

KIA Picanto…

Şehirli Picanto; düşük yakıt tüketimi, kompakt ölçüleri ve zengin donanımı ile A segmenti kullanıcılarının ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyor. KIA Picanto tamamen yenilenen dış ve iç tasarımı ile modern bir atmosfer yaratırken, güvenlik teknolojileriyle de emniyetli sürüşler vadediyor. Sınıfının en geniş bagaj hacmini sunan yeni KIA Picanto, artan dingil mesafesi ile de daha geniş ve ferah bir yaşam alanı yaratıyor. 67 PS gücündeki 1.0 litrelik benzinli motoru ve dört kademeli otomatik şanzımanı ile KIA Picanto’nun yeni Live paketi, şehir içi sürüşleri kolaylaştırırken, 78.900 TL’lik fiyatı ile de dinamik hayatı seven kullanıcılarının dikkatini çekiyor.

KIA Rio…

Dördüncü nesil KIA Rio, Temmuz ayına özel 67.500 TL’den başlayan fiyatları ve faiz kampanyası ile B segmentinde fark yaratıyor. Modern ve yenilikçi çizgilere sahip Rio, kokpit kullanım ergonomisiyle sürücülerine rahat yolculuklar yaşatıyor. KIA Rio; kabininde bulunan çok sayıda saklama alanı, iç kabinin hem ön hem de arka tarafında bulunan USB girişleri, mobil cihazları bilgi-eğlence sistemine bağlama ve hareket halindeyken şarj etme imkanı ile fonksiyonel yapısını en üst seviyeye taşıyor. Şehrin dinamizmini yansıtan Rio; ESC, VSM, altı adet hava yastığı ve ISOFIX bebek koltuğu bağlantı noktaları gibi güvenlik çözümlerini de standart olarak sunuyor.

KIA cee’d…

KIA’nın tasarım devriminin dikkat çekici modelleri arasında bulunan cee’d, Temmuz ayına özel 84.200 TL’den başlayan fiyatları ve faiz fırsatı ile kullanıcılarına göz kırpıyor. KIA cee’d; 7 inç büyüklüğündeki multimedya & navigasyon ekranı, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, arka görüş kamerası ve panoramik sunroof gibi özellikleri ile C segmentinde fark yaratıyor. KIA cee’d; yüksek kalitedeki iç kabini, estetik LED gündüz farları ve yüksek omuz çizgisi ile de bir adım önde seyrediyor. “Red Dot” ödüllü tasarımı ve  atletik görüntüsü ile hayranlık uyandıran cee’d, 7 ileri çift kavramalı DCT şanzımanı ile yüzde 35’e varan yakıt tasarrufu sağlıyor.

KIA Cerato…

Modern tasarımı ile göz dolduran KIA Cerato, Temmuz ayına özel 5.000 TL’ye varan indirim ve cazip faiz kampanyası ile otomobilseverler ile buluşuyor. Geniş ve ferah bir yaşam alanı vadeden KIA Cerato; 16″ alaşım jantlar, LED gündüz sürüş farları ve sunroof’u ile sedan keyfini doyasıya yaşatıyor. Cerato ayrıca; “Çift Bölgeli Dijital Klima”, “Hız Sabitleme Sistemi”, “Geri Görüş Kamerası” ve “Sürüş Modu Seçme Sistemi” ile de yolculukları benzersiz kılıyor. Cerato’nun her biri 1,6 litre hacme sahip; biri benzinli, biri dizel olmak üzere iki farklı motor seçeneği, yüksek verimlilik sunuyor. 

KIA Soul…

KIA’nın fenomen modeli Soul; Temmuz ayına özel 2.500 TL’lik indirimi ve faiz kampanyası ile dikkat çekmeyi seven kullanıcılarına sesleniyor. Etkileyici tasarıma sahip KIA Soul; konfor sunan geniş iç hacmi ve düşük yakıt tüketimi ile fark yaratıyor. Parlak ön ızgarası, krom kapı kolları ve büyük stop lambaları ile KIA Soul, her açıdan dinamik bir izlenim bırakıyor. Renkli ve dokunmatik ekranlı müzik sistemi, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, değişken direksiyon modu, yokuş kalkış destek sistemi gibi özellikleri ile Soul, sürüş deneyimini benzersiz kılıyor. 1.6 litre CRDi dizel motoru ve 7 ileri DTC şanzımanı ile KIA Soul, %20’ye varan yakıt tasarrufu da sağlıyor.

KIA Sportage…

KIA’nın satış rekorları kıran kompakt SUV modeli Sportage, Temmuz ayına özel 40.000 TL’ye 20 aya kadar %0,99 veya 15.000 TL’ye 15 aya kadar %0 faiz fırsatı ile kullanıcılarına uygun teklifler sunuyor. Sportif görünüme sahip Sportage; “Isıtmalı Yarı Deri Koltuklar”, “Dokunmatik Ekranlı Audio Navigasyon Ekranı” ve “Panoramik Cam Tavan” gibi özellikleriyle sürüş deneyimini heyecan verici bir seviyeye taşıyor. “Red Dot”, “IF” ve “Good Design” gibi uluslararası tasarım ödülleri ve Euro NCAP çarpışma testlerinden aldığı beş yıldız ile de farkını ortaya koyuyor.

KIA Niro…

KIA’nın rekortmen hibriti olarak öne çıkan Niro, Temmuz ayına özel 40.000 TL’ye 20 aya kadar %0,99 veya 15.000 TL’ye 15 aya kadar %0 faiz fırsatı ile çevreci kullanıcıları heyecanlandırıyor. 141PS motor gücü ile segmentinin en yüksek performansını sunan KIA Niro, sadece 88 gr/km CO2 emisyon salınımı yaparak doğa dostu olduğunu kanıtlıyor. ABD’yi uçtan uca en düşük yakıt tüketimiyle geçen hibrit otomobil unvanını resmi olarak alarak, Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Niro, 3,8 lt/100km yakıt tüketimi ile sınıfının en tutumlu modeli olarak öne çıkıyor.

KIA Bongo…

Geniş kasa hacmine ve taşıma kapasitesine sahip ticari araç sınıfının lideri KIA Bongo; 130PS gücündeki 2.5 litrelik dizel motoru ve 6 ileri düz vites özellikleri ile öne çıkıyor. Dijital saat, elektrikli ön camlar, üç noktalı emniyet kemeri ile KIA Bongo, segmentinde rekabet yaratıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu