Clio’dan ucuz 7 koltuklu SUV!

Renault’un B-HB sınıfındaki temsilcisi Clio’nun Techno Esprit Alpine 1.0 TCe X-Tronic 90 hp donanım paketiyle 1 milyon 229 bin liraya satıldığı ülkemizde, İtalyan markası SWM’nin Çin’de ürettiği G03F SUV modeli 1 milyon 59 bin liradan satışa sunuldu.

Türkiye pazarına kısa bir süre önce giriş yapan İtalyan SWM Motors, Türkiye’deki ürün gamını yeni SUV modeli G03F ile genişletti. SWM’nin Türkiye’deki 3’üncü SUV modeli olan yeni araç, sunduğu 7 kişilik oturma düzeni, Off-Road tipi gövde kiti, zengin donanımları ve 1.059.500 TL’lik iddialı fiyatıyla SUV sahibi olmayı kolaylaştıran yeni SWM G03F, şık ve sportif İtalyan tasarımı, verimli motoru ve 7 kişiye kadar oturma kapasitesi sunan fonksiyonel iç mekanıyla dikkat çekiyor. 1564 litreye varan bagaj hacmi, 110 mm ileri-geri hareket edebilen ikinci sıra koltukları ve katlanabilir üçüncü sıra koltuklarıyla hafta içi iş hafta sonu aile aracı olarak bile kullanılabilecek esnek yapısıyla öne çıkıyor. Ayrıca SWM, SUV model ailesini Türkiye’ye özel uzatılmış 5 yıl veya 150 bin kilometre garantiyle satışa sunuyor.

Çin’in önde gelen otomotiv üreticilerinden Shineray Group bünyesinde faaliyet gösteren İtalyan SWM markası, kısa süre önce giriş yaptığı Türkiye pazarında ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Türkiye’de ATMO Grubu’nun temsil ettiği marka, SUV modelleri G01 ve G01F’in ardından şimdi de yeni SUV modeli G03F’i yollara çıkarıyor. Markanın 7 kişiye yolculuk imkânı sağlayabilen yeni modeli G03F, Deluxe donanımlı ve manuel şanzımanlı versiyonuyla 1.059.500 TL’lik iddialı bir fiyatla SWM bayilerinde yerini aldı.

Hedef hem B hem de C segmenti kullanıcıları!

Türkiye’de satılan fiyat/performans oranı en yüksek araç modellerinden biri olan yeni G03F, 7 kişi için geniş iç hacmi, 4,6 metre uzunluğu ve zengin donanımlarıyla segmentindeki rakiplerinden ayrışıyor. Modern İtalyan tasarımıyla heybetli bir görünüme sahip olan yeni araç, 7 kişilik oturma kapasitesi de dahil olmak üzere farklı kullanım taleplerine karşılık verebilen fonksiyonel ve büyük SUV olarak dikkat çekiyor. Rakiplerine göre avantajlı bir fiyatla satışa sunulan yeni SWM G03F, hem B hem de C segmentini hedefleyen kullanıcılara hitap ediyor. Şık ve sportif tasarımıyla öne çıkan yeni araç, SUV hayali kuran fakat fiyatlarını yüksek bulan tüketiciler için de cazip bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Dinamik ve modern İtalyan çizgileri, şık ve işlevsel “Off-Road” kiti ile donatıldı

Sürüş keyfini pratik bir SUV kullanmanın rahatlığıyla birleştiren 7 koltuklu G03F modeli, her ayrıntısıyla İtalyan otomotiv mühendisliğinin tutkusunu ve yenilikçi tarzını yansıtıyor. İtalyan tasarım karakterini güçlendiren büyük ön ızgarası, kaslı çizgileri ve aerodinamik unsurları güçlü görünüme ve verimliliğe katkıda bulunuyor. Konforlu ve keyifli sürüş sunan SWM G03F, 195 mm yerden yükseklik sağlayan Off-Road gövde koruma kiti, LED gündüz farları, LED sis farları, elektrik ayarlı ve ısıtmalı dış dikiz aynaları ve standart olarak sunulan 17 inçlik alüminyum jantları ile tasarımını güçlendirirken SUV karakterini bir adım daha öne çıkarıyor. Arka bölümde yer alan köpek balığı yüzgeci anten ise aracın tasarımına modern ve aerodinamik bir dokunuş katarak estetik bir işlevi yerine getiriyor.

Ayrıcalıklı hissettiren iç mekân

SWM G03F’te yer alan yenilikçi teknolojiler, 7 kişilik pratik bir SUV’un sahip olması gereken ve günlük yaşamı kolaylaştıran birçok özelliği bir arada sunuyor. Göz kamaştırıcı 10,5” boyutundaki dokunmatik telefon yansıtma sistemi bağlantı ihtiyaçlarına en iyi yanıtı verebilmek için Bluetooth teknolojisiyle donatılırken dahili navigasyon sistemiyle son teknoloji bir sürüş deneyimi sunuyor. Kullanımı kolay ve sezgisel 10,5” bilgi-eğlence sistemi Apple CarPlay ve Android Auto gibi gelişmiş bilgi-eğlence sistemlerini de destekliyor. İç mekânda beklentileri yeniden tanımlayan yüksek kaliteli malzemeler ve maksimum konfor için tasarlanan ergonomik koltuklar hem sürücünün hem de yolcuların yol yorgunluğunu en aza indiriyor. Özenle işlenmiş deri malzemeler, kalitesinin artmasına yardımcı olurken G03F’in kalite algısını bir üst seviyeye taşıyor. İç mekânda yer alan 6 adet Hi-Fi teknolojili hoparlör sistemi, en üst düzey ses deneyimi sunarken, sıkıcı yolculukları ortadan kaldırıyor. Konforlu, ferah ve akıllı bir iç mekâna sahip olan G03F, 3,5” boyutundaki dijital gösterge paneliyle her koşulda okunabilirliği maksimum seviyede tutuyor. Böylece sürücü, araçla ilgili ihtiyacı olan pek çok şeye bu ekrandan ulaşılabiliyor.

Elektrikli açılır tavan, 2. sıra koltuklar ve katlanır üçüncü sıra koltuklar, USB bağlantısı noktası ve 12V güç kaynağı gibi özellikler iç mekandaki konforu artırırken, HD geri görüş kamera sistemi, sürücünün özellikle şehir içinde park ederken zaman kazanmasını sağlıyor. SWM’in zarif İtalyan tasarımına sahip 7 kişilik SUV modeli G03F, konforlu sürüş karakteri ve pratik bir SUV olma konusunda sunduğu dengeli yaklaşımı iç mekândaki konforlu ve teknolojik özelliklerle birleştirerek segmentinin standartlarını bir adım öne çıkarıyor.

Üstün boyutları ile esnek kullanım imkânı sunuyor!

4.605 mm’lik uzunluğu, 1.815 mm’lik genişliği ve 1.825 mm’lik yüksekliği ile orta boy SUV boyutlarına sahip olan G03F, 2.780 mm’lik aks mesafesiyle de 7 kişi için yeterli iç hacmi rahatlıkla sağlıyor. SWM G03F, 195 mm’lik yerden yüksekliği ile de asfaltın dışında da ilerleyebileceğini kanıtlıyor. Geniş iç hacmiyle dikkat çeken yeni araç, katlanabilir üçüncü sıra koltukları ve 110 mm ileri geri kayabilir bağımsız orta sıra koltuklarıyla fonksiyonel bir iç mekân vadediyor. Toplam 26 saklama alanıyla küçük eşyalar için yer arama sorununu ortadan kaldıran G03F, 1564 litreye varan bagaj hacmi ve koltuklar yatırıldığında 3,5 metrelik yükleri de taşıyabilen esnek yapısıyla farklı ihtiyaçlar için de uygun bir araç haline gelebiliyor. Bu sayede araç, hafta içi iş kullanımı, hafta sonu ise ailece yolculuklara uyum sağlayabilecek özellikler sunuyor.

Markanın 1.5L S-Power Euro 6E benzinli motor seçeneğiyle pazara sunulan G03F, 110 HP gücü ve 152 Nm’lik torkuyla yeterli performansı sağlıyor. 5 ileri manuel şanzımanla kombine edilen motor, 7,5L yakıt tüketimi ile sürüş beklentilerini karşılıyor.

Donanım listesi eksiksiz!

Zengin bir donanım listesiyle satışa sunulan 7 koltuklu yeni SWM G03F; Elektronik Gövde Stabilizasyon Sistemi (ESP), Çekiş Kontrol Sistemi (TCS), Fren Destek Sistemi (HBA), Yokuş Kalkış Destek Sistemi (HSA), çift ön hava yastıkları, Geri Görüş Kamera Sistemi, Lastik Basıncı izleme Sistemi, navigasyon ve akıllı telefon yansıtma sistemi sunan 10.5 inçlik HD renkli dokunmatik multimedya sistemi, USB bağlantı noktası, elektrikli açılır tavan, klima, anahtarsız giriş ve start düğmesi, deri direksiyon ve deri koltuklar, katlanır üçüncü sıra koltuklar, LED gündüz farları, LED sis farları, otomatik farlar, siyah renkli Off-Road gövde koruma kiti ve 17 inçlik alaşım jantların da yer aldığı uzun bir listeyle sunuluyor.

5 yıl ya da 150 bin kilometre garanti!

Moda ve tasarımın başkenti Milano’daki SWM tasarım stüdyolarında tasarlanan G03F modeli, sofistike ve zarif İtalyan tasarımını Alman mühendisliğiyle bir arada sunuyor. Geniş hacimli ve 7 koltuklu bir SUV olmasının yanı sıra konforlu ve keyifli sürüş karakterleriyle de öne çıkan G03F, SWM Ar-Ge merkezi ve İtalyan Araştırma Enstitüsü ile iş birliği içinde ünlü Alman markaların teknolojileri kullanılarak geliştirilen yüksek verimliğe ve üstün performansa sahip 1.5L S-Power benzinli motoruyla öne çıkıyor. Kalitesi AB pazarlarındaki müşteriler tarafından kanıtlanmış olan SWM modelleri, Türkiye pazarı için, uzatılmış 5 yıl veya 150 bin kilometre garanti ile satışa sunuluyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu