Yeni A3 Sedan böyle mi görünecek?

2020 yılında gün ışığına çıkacak yeni nesil Audi A3 Sedan büyük ihtimalle böyle olacak.

Daha önce kamuflajlı haliyle casus kameralara yakalanan yeni nesil Audi A3, usta ressamlar tarafından dijital ortamda tasarlandı.

Audi’nin farları ve herkesçe malum panjuru dışında tüm gövde yoğun kamuflaj nedeniyle tam kestirilemese de Mercedes A-Class ve BMW 1-Serisi ile ciddi rekabet edebilecek bir araç olduğu görülüyor. Tabii render edilen tasarım sedan kasaya ait olduğu için, onu A Sınıfı Sedan’a rakip görmek daha doğru olur.Markanın büyük bumerang tarzı ön farları ile yıllardır Audi yüzü olarak aşina olduğumuz tek çerçeveli panjur pek değişmiyor. Karakteristik detaylara sahip keskin tasarımlı arka stop grubu ise selefine göre aracı daha hacimli gösteriyor.

Prototip biraz daha geniş gibi görünse de, aracın görsel açıdan daha agresif bir duruşa sahip olmasını bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacağını söyleyebiliriz.

İçerideki yenilikler dışarıya göre daha heyecan verici görünüyor. Büyük bir gösterge paneli, yine oldukça geniş bir multimedya ve sürücüye dönük orta konsol, daha önceki casus fotoğraflara yansımıştı.

Teknolojiye gelince, tamamen yeni A3, Golf Mk8’daki gibi, hafif hibritlerin yanı sıra plug-in hibrit (prizden şarj edilebilir) özelliği barındıran MQB Evo mimarisine sahip olacak.

Audi’nin 5 kapılı A3 Sportback modelinin dünya prömiyerini Mart ayında kapılarını açacak olan Cenevre Otomobil Fuarı’nda yapacağını biliyoruz. Sedan modelinin de aynı fuarda tanıtılacağı tahmin ediliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu