Alfa Romeo ve Jeep bayi ağı İzmir’de Arkas Otomotiv ile genişliyor

Arkas Otomotiv bünyesinde faaliyete geçen yeni Alfa Romeo ve Jeep Bayiliği, düzenlenen törenin ardından hizmete açıldı. İzmir, Gaziemir’de yer alan entegre tesisin açılış töreninde, Arkas Otomotiv CEO’su Can Yıldırım ve Arkas Otomotiv üst yönetimi, Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Haydar Yenigün, Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu ve Alfa Romeo- Jeep Marka Direktörü Özgür Süslü ile çok sayıda davetli yer aldı.

Alfa Romeo ve Jeep markalarının yeni kurumsal kimliğine uygun tasarım ve standartlarda inşa edilen yeni entegre tesis, dijital donanımları ve ürünlerin rahatlıkla deneyimlenebileceği, premium atmosferiyle müşteri ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaya hazırlanıyor. Satış sonrası hizmetleri de verecek olan tesis, aynı zamanda ikinci el operasyonlarıyla birlikte müşterilerin farklı ihtiyaçlarını tek noktadan karşılayacak.

Otomotiv dünyasının iki ikonik markası Alfa Romeo ve Jeep, Türkiye’de büyümeye devam ediyor ve artan müşteri talebine yanıt vermek üzere bayi ağını genişletiyor. Arkas Otomotiv’in Alfa Romeo ve Jeep Bayiliği İzmir, Gaziemir’deki entegre tesisin açılış töreninin ardından faaliyete geçiyor.

Arkas Otomotiv bünyesinde hizmet verecek olan yeni Alfa Romeo ve Jeep Showroom’u her iki markanın da yeni kurumsal kimliğini uygulayan ilk tesis olarak öne çıkıyor. Müşteri ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaya hazırlanan  showroom yeni dijital donanımlar ve premium atmosferiyle dikkat çekiyor.

Entegre tesis bünyesinde, Alfa Romeo ve Jeep showroomları, servis alanları ve tesis misafirlerinin kullanımlarına özel şarj istasyonları yer alıyor. Bununla birlikte Arkas Otomotiv, aynı tesiste Maserati markasının da satış sonrası hizmeti de verecek. Toplam 2 bin metrekare alana sahip olan tesis, modern ve ferah yapısıyla da dikkat çekiyor.

Arkas Otomotiv CEO’su Can Yıldırım konuşmasında “Arkas Otomotiv ailesi olarak Alfa Romeo ve Jeep markalarını bünyemize katmaktan mutluluk duyuyoruz. Ailemizin her geçen gün büyümesi bizim için gurur verici. Bu iş birliğinin uzun yıllara yayılmasını diliyoruz. Son trendlere uygun bir şekilde tasarladığımız bu entegre tesiste uzman ekiplerimizle birlikte Alfa Romeo ve Jeep tutkunlarının her zaman hizmetindeyiz” dedi.

Alfa Romeo ve Jeep Marka Direktörü Özgür Süslü ise her iki markanın yeni bayilikleri için heyecan duyduklarını belirterek, “Alfa Romeo ve Jeep markalarının yeni kurumsal kimlik standartlarını bu tesiste müşterilerimizle buluşturmaya başladık. Değişen müşteri beklentilerine uygun olarak dijital uygulamalarla donatılmış showroomumuzda, müşterilerimiz teknolojinin yeniliklerini deneyimleme fırsatı bulacaklar. Çok amaçlı showroomumuz dijital uygulamalar ile hizmetlerinde fark yaratacak.” dedi.

Alfa Romeo Stellantis Grubu’nun global premium markası olarak tüm dünyada atılım içinde olduğunu belirten Süslü, “Ürün atağımızı yeni bayiliklerle destekleyerek daha fazla Alfa Romeo kullanıcısı yeni modellerimizle buluşturuyoruz. İtalyan sportifliğinin temsilcisi Alfa Romeo, 2022’de tanıttığımız Tonale ile büyük bir atılım başlattı. Markamız yakında pazara sunacağımız Alfa Romeo Junior ile büyümesini devam ettirecek. İzmir’de Arkas Otomotiv ile açılan ikinci bayimiz de markamızın büyümesine destek olacak.” dedi.

Süslü açılışta gerçekleştirilen basın toplantısında Jeep’in yeni bayiliğinin markanın Türkiye’deki yolculuğuna güç katacağını söyledi ve sözlerine şöyle devam etti; “1941’den bu yana maceracı yaşam tarzının ve özgürlüğün yollardaki sembolü olan Jeep, geçtiğimiz yıl tanıtılan tamamen elektrikli modeli Avenger’ın da katkısıyla ülkemizdeki istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Artan müşteri talepleri, daha yaygın bir bayi ağına sahip olma ihtiyacını doğuruyor. Arkas Otomotiv ile bu taleplere daha da hızlı yanıt vereceğiz. Arkas Otomotiv 4 ayrı şehirde 12 markası ve yüksek müşteri memnuniyeti ile hizmet veriyor. Yeni bayimiz ile Jeep müşterilerinin deneyimi daha da ileriye taşıyacağız” diye konuştu.

Yeni Premium Showroom Konsepti

İzmir’de açılışı gerçekleştirilen yeni tesis ile Alfa Romeo ve Jeep’in yenilenen kurumsal kimlik ve standartları müşterilerin hayatını kolaylaştıracak. Dijital ekranlar, ferah iç mekan, müşteri karşılama ve bekleme alanlarıyla premium konseptle öne çıkan yeni Alfa Romeo ve Jeep showroomları, markaların ürün gamındaki tüm modelleri müşterilerle buluşturuyor.

Uzman kadrosuyla satış ve satış sonrası hizmet veren Arkas Otomotiv, müşteri odaklı anlayışını Alfa Romeo ve Jeep tutkunlarına da sunacak. İtalyan sportifliğini ve şıklığını yansıtan Alfa Romeo showroomunda Tonale ve Stelvio’nun yanı sıra sportif sedan Giulia da sergileniyor. Ayrıca Alfa Romeo’nun geçtiğimiz günlerde tanıtılan ve çok beğenilen yeni B-SUV modeli Alfa Romeo Junior da önümüzdeki dönemde İzmirli müşterilerin beğenisine sunulacak.

Jeep showroomunda ise markanın ilk tamamen elektrikli modeli Avenger’ın haricinde, Renegade, Compass ve Wrangler modellerinden oluşan ürün gamı Arkas Otomotiv güvencesiyle müşterilerle buluşturuluyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu