RENAULT CLIO’ya EuroNCAP’ten tam puan

EuroNCAP, 2019 yılında test ettiği otomobiller arasında en güvenli süpermini olarak Audi A1 ile birlikte Renault Clio’yu seçti.

Yeni Clio, optimize edilmiş bir gövde yapısı, yenilenen koltuk yapıları ve araçtaki konumu ne olursa olsun piroteknik ön gerilimler ve yük sınırlayıcılarla tüm yolcular için optimum destek sağlamak üzere tasarlanmış emniyet kemeri tokalarından faydalanıyor. RENAULT, kayma riskini önlemek için yolcuları sabit tutma konusunda mükemmellik için Fix4sure teknolojisine sahip. Ayrıca, Yeni Clio’nun, hem ön hem de arka olmak üzere tüm çocuk koltuklarının isofix ve I-size sistemi ile monte edilmesini ve yandan darbe durumunda arka yolcuların korumasını sağlar.

Aynı zamanda, 6 hava yastığı, ABS fren sistemi, acil fren destek sistemi, kamera ve radar (şerit izleme desteği, hız uyarısıyla trafik işareti tanıma, mesafe uyarısı, acil durum freni), hız regülatörü/hız limitörü, emniyet kemeri kilit açma uyarısı (varsa arka koltuklar için de), acil durum çağrısı. Ayrıca, görsel denetim standart %100 LED ön farlar, otomatik uzun/kısa far ve gündüz/gece iç ayna ile optimize edilmiştir.
Yeni tasarımı, son derece teknolojik içeriği ve tüm yenilikleriyle Yeni Renault Clio, Grup Renault’nun ürün stratejisinde yeni bir çağ açıyor ve dünyanın en çok satan Fransız otomobilleri için en iyi güvenliği sunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu