Yeni Alfa Romeo Stelvio Türkiye’de satışa sunuldu

Alfa Romeo Stelvio, Nisan ayı boyunca 565 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Alfa Romeo, geçtiğimiz Kasım ayında SUV sınıfındaki tanıttığı Stelvio modelini, Türkiye’de satışa sunmaya başladı. Yeni Stelvio 2020 model yılıyla bayilerde müşterilerin beğenisine sunuluyor. Yeni Stelvio, Türkiye’ye iki ayrı benzinli motor seçeneği ve donanım paketiyle birlikte, standart olarak dört tekerlekten çekişli sürüş özelliğiyle otomobil tutkunlarını bekliyor.

Seviye 2 otonom özelliğine kavuşan yeni Stelvio 2020 modeliyle birlikte, Otoyol Asistanı, Trafik Sıkışıklık Asistanı, Trafik İşareti Tanıma Sistemi, Şeritte Tutma Asistanı, Aktif Kör Nokta Uyarı Sistemi, Sürücü Uyarı Alarmı ve İleri Çarpışma Uyarı Sistemi ile gelen iki model aynı zamanda Wi-Fi bağlantı noktası, arama asistanı, uzaktan araç kontrolü ve acil durum çağrı sistemi gibi yeniliklerle donatıldı.

Yeni Stelvio, iç mekanda bir takım güncellemelerle satışa sunuluyor. Stelvio’nun, bilgi eğlence sistemi daha iyi grafikler ve daha hızlı bir işlemciyle iyileştirildi ve konsola monteli kontrol tekerleğinden kurtularak, geçen yılki ekranla aynı büyüklüğe sahip 8.8 inç dokunmatik ekrana kavuştu. Aracın 7 inçlik gösterge panelinde de  yeni grafikler ve yeni bir düzenle güncellenmeye gidildi.

Lüks SUV Stelvio, Nisan ayı boyunca 565 bin TL’den başlayan fiyatlarla Alfa Romeo yetkili satıcılarında otomobil severleri bekliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu