2024 Honda N-Box, Tarzını, Kullanışlılığını Artırdı ve Japonya’da Tanıtıldı

Bu sonbaharda Honda, Japonya'da üçüncü nesil N-Box'ı piyasaya sürdü. Kei otomobilleri, öncüllerinin karakteristik kutu gibi duruşunu korurken, daha pratik ama zarif bir dış tasarıma sahiptir.

Yeni Honda N-Box, eğitimsiz bir göze tanıdık gelebilir, ancak 2017’de piyasaya sürülen önceki nesil ile karşılaştırıldığında, tüm gövdenin tamamen yeniden tasarlandığını göreceksiniz. Gövde rengi ızgara kapağı, insan gözünü andıracak şekilde ayarlanmış yuvarlak LED grafiklere sahip yeni bir çift far ve yontulmuş çamurlukları vurgulayan geniş bir alt girişle daha basit bir yapıya sahiptir.

Profil, siyah sütunları ve kayar arka kapılarını koruyor ancak biraz değiştirilmiş bir seraya ve yeni bir karakter çizgisine sahip. Ek olarak, büyük bagaj kapısının etrafında daha ince LED stop lambaları bulunmaktadır. Ek olarak, isteğe bağlı “Moda Stili” paketi, kapı kolları ve beyaz ayna kapakları ile gövde renginde orta kapaklara sahip çeşitli çift tonlu jantları içerir.

Honda, standart modelin yanı sıra görsel olarak farklılaşan N-Box Custom’ı da sunuyor. Custom’ın en önemli değişiklikleri, daha büyük bir ızgara, çeşitli LED farlar ve tam genişlikte bir LED bara sahip olan ön bölümünde bulunur. Yan etekler ve arka tampondaki sahte girişler, ön tamponun daha sportif hava girişlerine ek olarak tasarlanmıştır. “Koordinasyon Stili” paketi, siyah alüminyum jantlar ve koyu krom kaplama ile iki tonlu bir dış görünüm ekler.

N-Box, içeride 7 inçlik bir dijital gösterge paneli ve bilgi-eğlence için bağımsız 9 inçlik bir dokunmatik ekrana sahiptir. Bu ekran, yeni iki kollu direksiyon simidinin arkasında bulunur. Kei arabasının aile dostu kimlik bilgilerini geliştirmek için Honda tasarımcıları saklama bölmelerine büyük önem verdi. Ön panelde daha yüksek konumlandırılmış yeni bir raf, dört yolcu için bardak tutucular ve kullanışlı yan cepler yer alıyor. Altında daha büyük bir torpido gözü sağlayan ön panelde daha yüksek konumlandırılmış yeni bir raf da dahil olmak üzere çeşitli avantajlar sunar. Standart model, açık renkli plastikten yapılmıştır ve kumaştan yapılmıştır, ancak özel deri döşeme daha koyu bir temaya sahiptir. Ön ve yan hava yastıkları ve standart donanım, Honda Sensing paketinin bir parçasıdır.

Otomobil üreticisi, yeni N-Box’un doğal emişli ve turboşarjlı benzinli motorlarla sunulacağını doğruladı, ancak teknik özellikleri açıklamadı. Bunların 58 hp (43 kW / 58 PS) ve 63 hp (47 kW / 64 PS) üreten mevcut 658cc motorlarının geliştirilmiş bir versiyonu olması bekleniyor. Gelecekte Honda, 2024 için resmi olarak onaylanan tamamen elektrikli N-Box serisini sıfır emisyonlu bir varyantla genişletebilir.

Bu ay, Honda, Japonya’da üçüncü nesil N-Box için ön siparişleri kabul etmeye başlayacak ve Ekim ayında resmi pazar lansmanının yapılması planlanıyor.

Foto Galeri👇

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu