5.000 TL Taksitle CITROËN C4

Citroën C4, Mart ayına özel fırsatlarla segmentinin en konforlu modeline sahip olmayı kolaylaştırıyor. Citroën Türkiye, C4 modeli için aylık 5.000 TL taksitle satın alım imkanı sunuyor.

Citroen Türkiye, Mart ayında C4 modeli için hayata geçirdiği çok özel kampanyasıyla yeni bir kompakt hatchback sahibi olmak isteyenlere benzersiz fırsatlar sunuyor. 5.000 TL’lik aylık taksitle 2022 model Citroën C4 modeline sahip olma fırsatının yer aldığı kampanya kapsamında, 60 bin TL için 12 ay vade ve 0 faizli kredi veya 100 bin TL için 12 ay %0,89 faiz oranlı kredi olanakları sağlanıyor. Ayrıca nakit alımlarda geçerli 10 bin TL’ye varan indirimlerle satışa sunulan C4, 464 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla Citroën showroom’larında yeni sahiplerini bekliyor.

Karakteristik ve yerden yüksek tasarımıyla güçlü bir SUV hissi

Sahip olduğu özgün tasarımı, segmentinin çok ötesinde teknolojik özellikleri ve üst seviye konforuyla dikkatleri çeken C4, Citroën’in 10. nesil kompakt hatchback modeli olarak dikkat çekiyor. Yerden yüksek tasarımıyla modern ve güçlü bir duruş sergileyen C4, SUV sınıfına özgü tasarım öğelerini bir hatchback otomobilin zarif ve dinamik karakteriyle harmanlıyor.

C4, SUV standartlarına uygun yüksek sürüş pozisyonu ve geniş tekerlek çapı, güçlü hatları, enerjik görünümü, aerodinamik silueti, zengin kişiselleştirme seçenekleriyle bir arada sunuluyor. Citroën C4 iç mekandaki yüksek kalite algısı ve modern yapısıyla da rakiplerinden ayrılıyor. Sürücüleri karşılayan modern konsol tasarımı, kenarları yumuşatılmış zarif kapı panelleri, zengin saklama alanları, yumuşak ve esnek malzemeler Citroën Advanced Comfort® programının yansıması olarak dikkat çekiyor.

Yatay konumlandırılan geniş ön konsol yolculara genişlik ve ferahlık hissi verirken; konsol sehpası, Citroën Akıllı Tablet Desteği® ve akıllı telefon saklama alanı gibi zekice uygulanan tasarım çözümleri kullanışlılığı destekliyor. Citroën C4, standart olarak sunulan Kademeli Hidrolik Destekli Süspansiyon Sistemi® ile yollara çıkıyor. C5 Aircross SUV modellerinde kullanılan süspansiyon sistemi üstün sürüş dinamizmi dışında markanın “uçan halı etkisi” olarak tanımladığı üstün konfor seviyesi sunuyor.

C4, toplam 4.35 m²’lik bir cam alan sunarken, elektrikli açılır panoramik cam tavanıyla da ferah yolculukları arka koltuklar için bile garanti ediyor. Arka koltuklarda sunulan 198 mm’lik diz mesafesi ise sınıfının en iyi değeri olarak ön plana çıkıyor. Alçak ve düz yükleme eşiğine (715 mm) sahip 380 litrelik bagaj bölümü ise 1.250 litreye kadar genişleyebiliyor. Yüksek verimlilik seviyesine sahip dört motor seçeneği ile tercih edilebilen Citroën C4; 1.5 BlueHDi dizel motor 130 HP, 1.2 PureTech benzinli motor 130 ve 155 HP güç seçeneklerinin tamamında EAT8 tam otomatik şanzıman ile satışa sunuluyor. Ayrıca 1.2 litrelik PureTech benzinli motorun 100 HP güç üreten versiyonu ise manuel şanzıman ile satın alınabiliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu