2020 Kia Optima

Yeni bir tarza bürünen Kia Optima tasarımında çok iddialı.

Kia’nın Stinger, Soul ve yeni Telluride gibi güncel modellerine baktığımız zaman eski tasarımını geride bıraktığı ve yenilikçi tasarımlara yelken açtığı ortada. Kia tasarımda büyük gelişmeler yaptığını hatta işin rengini biraz daha değiştirdiğini bizlere K5 yani bizim bildiğimiz Optima’nın çarpıcı teaser’larını yayınlayarak gösterdi.

Ön profil eğimli tavan çizgisi, agresif farlar ve gömme radyatör ızgarası sayesinde Kia Optima’ya yeni bir yüz kazandırıyor. Kia buna “Kaplan Yüzü” diyor ve gelecekteki modellerinde de bu yüzü kullanmak istiyor. Yandan ise kapılardan geçen gövde hatları sayesinde daha kaslı görünecek.

Fotoğrafa baktığımız zaman bir önceki nesilden de aşina olduğumuz dikiz aynasının bulunduğu bölümden bagaj kapağının üzerine uzanacak bir krom/metalik elemanı görmek de mümkün. Arka kısımda otomobillerin bir çoğunda adet haline gelen bagaj kapağının tamamını kapsayan arka far takımı beşinci nesil Optima’da da kendini gösterecek.

Teasera bakarak Kia Optima modelinin içerisinde bolca teknolojiye ev sahipliği yapacak, dijital gösterge paneline ek olarak büyük bir bilgi eğlence sistemi de sunacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu