Yeni nesil Renault Clio’nun tasarımı sızdırıldı mı?

Oyuncak üreticileri otomobil üreticilerinden daha mı hızlı? Daha önce Volvo S90-V90 tasarımlarının sızdırıldığı, lansmandan haftalarca önce piyasaya sunulan birebir küçültülmüş minyatür modellerle ortaya çıkmıştı. Aynı şey Audi A7 Sportback ve Citroen C3 Aircross’un başına da geldi. Şimdi benzer bir durumu Renault da yaşıyor.

5. nesil Clio’nun 1:43 oranındaki minyatür oyuncakları internette açığa çıktı. Fotoğraflardaki araç sadece Clio’yu değil, donanım seçeneklerinin tepesindeki GT-Line versiyonunu da gösteriyor.

Fotoğrafta görünen model Clio, Çek Cumhuriyeti’nde satış yapan bir model üreticisinin Facebook sayfasından alındı. Oyuncağın üzerinde aracın GT Line versiyonu olduğu da belirtilmiş.

Bu tam anlamıyla bir sızdırma mı onu tam olarak bilemeyiz, fakat casus fotoğraflarla karşılaştırıldığında benzerliğin çok yüksek olduğu görülüyor. Oyuncak model, gerçek modeldeki gizli kapı kolu tasarımını bile içeriyor.

Aracın ön kısmındaki Megane izleri, yeni Clio’nun aile büyükleriyle ortak bir yüze sahip olacağını da gösteriyor.

Eğer bu bir sızıntıysa tam da resmi lansman öncesine denk geldiği için Renault’ta sinirler gergin olmalı. Resmi tanıtım için açıklanan tarih, “2019’un ilk günleri” gibi geniş bir zaman ve Ocak ayı bitmek üzere olduğu halde henüz net bir tarih yok.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu