Renault Group fabrikada yenilenmiş ve 2 yıl garantili ikinci el dönemini başlatıyor

Bursa'daki Oyak Renault fabrikasında kurulan ikinci el otomobil yenileme tesisi Refactory ve Renault2'den Renew'e dönüştürülen 56 nokta'da 2 yıl garantili ikinci el otomobil satılacak.

  •  Renault Group, yeni kimliği RENEW ile ikinci el faaliyetlerini büyütmeye devam
    ediyor. RENEW, daha önce Renault2 markası altında yer alan 56 satış noktasının
    tamamında hizmete sunulacak.
  • Bursa’daki Oyak Renault fabrikasında kurulan ikinci el otomobil yenileme ile yenilikçi
    bir yaklaşım getirecek olan Refactory’de, aynı zamanda yenilenen tüm araçlar
    RENEW’un ikinci el konusundaki uzmanlığı ile buluşacak.

Refactory: Renault Group, Refactory ile sürdürülebilir kalkınma stratejisinin merkezinde yer alan endüstriyel ve ticari bir ekosistem yaratmayı hedefliyor. Refactory faaliyetlerine ilk olarak Fransa’nın Flins bölgesinde başlayan Renault Group, ardından İspanya’nın Sevilla kentinde devam etti. Son olarak ise Bursa’da başladı. Oyak Renault fabrikası bünyesinde kurulan bu yeni endüstriyel tesisin amacı, kullanılmış otomobilleri standartlara göre yenilemek.

Test sürüşü, ekspertiz, teşhis, mekanik ve karoser onarımları gibi hizmetler sunan Refactory, aynı zamanda boya işlemleri, Renault Estetik süreci (ayrıntılı iç ve dış temizlik), kalite kontrolü ve otomobilin standartlaştırılmış fotoğraf çekimi alanlarında da kalitesiyle fark yaratıyor. İlk etapta Clio IV, Clio V ve Megane Sedan modellerine odaklanan Refactory, hizmetlerini genişletecek. Bu yaklaşımın avantajı, endüstriyel olarak standartlaştırılmış süreç, maliyet azaltma ve aynı zamanda yüksek kaliteli onarım seviyesidir.

Oyak Renault fabrika ekiplerinin güçlü uzmanlığı, bayilere RENEW’in yeni kalite standartlarını sunmasını sağlayacak. Buradan çıkan ikinci el otomobiller 2 yıl garantili olacak.

Refactory tarafından yenilenen tüm ikinci el araçlar, yetkili RENEW bayilerinde RENEW kimliği altında satışa sunulacak.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu