Yeni i20 Cenevre’yi beklemeden gün ışığına çıktı

Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak üçüncü nesil i20, fuarı beklemeden resmi görüntülerle ortaya çıktı.

Önümüzdeki ayın başlarında düzenlenecek, Cenevre Otomobil Fuarı 2020 kapsamında görücüye çıkacak olan yeni 3. jenerasyon Hyundai i20, fuarda kendini gösteremeden resmi görüntüleri kendisini gösterdi.

Yeni i20’yi her ne kadar canlı kanlı görmesek de sızdırılan görüntülerden biraz yorum yaptığımda, yeni 3. jenerasyon i20’nin tamamen yeni bir görünüme kavuştuğunu söyleyebilirim. Ayrıca yeni i20; parlak siyah gövde detaylar, şık jantlar ve çift gövde rengi gibi detaylarıyla oldukça etkileyici görünüyor.

Eskisine göre daha keskin ve daha iddialı hatlara sahip i20, şerit LED’li arka stop tasarımıyla, parlak siyah renge sahip rüzgarlık vb. parçalarla araç sportif görünüme kavuşuyor. Sportif sportif desek de görüntülerdeki aracın hiçbir yerinde N-Line amblemine rastlamıyoruz yani araç bu sportiflikle kalmadığını N-Line paketi ile daha ileriye taşıdığının habercisi. Ayrıca kabuğundan ziyade kaputunun altındakinin de sportifliği var. İşte orada performans odaklı i20 N devreye giriyor. 

Fuardan önce kendisini, sızdırılan resmi görüntülerle gösteren i20 ile ilgili daha fazla bilgiyi ise 3 Mart tarihinde başlayacak olan Cenevre Otomobil Fuarı göreceğiz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu