Renault Kangoo modelinin örtüsünü kaldırdı

Renault, Yeni Kangoo ve Express ile bir kez daha hafif ticari araç alanında devrim yaratıyor. Bu yeni tamamlayıcı modeller, profesyonellerin ve bireylerin çeşitli ihtiyaçlarını başarıyla karşılıyor. Renault, yandan yüklemeyi kolaylaştırmak için Yeni Kangoo Van'da Kolay Yandan Erişim yeniliğiyle bir sürpriz yaratıyor.

Yeni Kangoo Van, daha kaslı bir dış tasarımıyla öne çıkıyor. Ön kısım, ızgara ve ön tampon arasında bir krom çizgi ile tamamen yeniden tasarlandı. Yontulmuş yan taraflara ve belirgin omuzlara sahip Yeni Kangoo Van, sofistike kaplamaları ve krom ekleri sayesinde üst sınıfa geçiyor. Yepyeni iç mekanı, çok sayıda saklama alanı içeren yatay bir gösterge paneli sunan Kangoo Van, tamamen yeniden tasarlanmış koltuklar daha fazla konfor ve  beraberinde dayanıklılık da getiriyor.

Tamamen yenilenen Kangoo Van, Renault EASY LINK multimedya sistemine ve Kalıcı Dikiz aynası dahil olmak üzere yeni sürüş yardımlarına kavuştu. Diğer yeni özellikler arasında Treyler Dönüş Yardımı, Fren Denge Kontrolü ve AEBS Gelişmiş Acil Durum Aktif Frenleme yer alıyor.

Kangoo Van, rakipsiz çeşitlilikte gövde boyutları ve motorlar sunuyor. Manuel ve otomatik şanzımana sahip Kangoo, dizel, benzinli ve elektrikli versiyonlarda satışa sunulacak.

Beş gerçek koltuğa sahip zarif ve geniş bir kombi alan olan Kangoo, yeniden tasarlanmış görünümü, daha fazla konfor ve donanımı ve yeni sürüş yardımları ile dinamik ailelerin ihtiyaçlarını mükemmel şekilde karşılıyor.

Pratik ve verimli minibüs olan yeni Ekspres Van, temel ihtiyaçlarını karşılayan en iyi fiyat / fayda oranını arayan genç girişimciler ve küçük filolar için tasarlanmış.

Yeni Ekspres Van, Renault markasının sağlamlık ve modernliği ifade eden stil kodlarını sergiliyor. Güçlendirilmiş koltuklarla donatılmış yeni iç mekan, uçağa kalite ve konfor getiriyor. Araç saklama alanlarına ve ergonomisiyle özel dikkat çekiyor.

Tamamen yenilenen Express Van, Renault EASY LINK multimedya sistemine sahiptir ve Geniş Görüş Aynasını unutmadan Arka Görüş Yardımı , Kör Nokta Uyarısı , Ön ve Arka Park Yardımı gibi sürüş yardımları ile donatılmış.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu