İşte yeni tasarımıyla, Mercedes GLA

Yeni nesil GLA şimdi daha geniş ve daha çekici.

Mercedes, Audi Q2, Ford Focus Active, Audi Q3 ve BMW X1 gibi SUV biçimli araçlara rakip olan yepyeni ikinci nesil GLA’yı tanıttı.
Yeni GLA’nın boyutlarından bahsedecek olursak, 441 cm uzunluk, 183 cm genişliğine sahip.Yüksekliği 161 cm yüksekliğindeki GLA’nın aks aralığı 273 cm. Yeni GLA hiç olmadığı kadar arka tavan ve ön ayak boşluğuna sahip olmanın yanı sıra,önceki modelinden daha geniş bir araç olarak çıkıyor karşımıza.

Mercedes bu modelin “GLB’nin yaşam tarzına yönelik kardeşi” olduğunu, hesaplamalarına göre, bundan sonra yalnızca A-Sınıfı’nı takip eden en popüler kompakt modellerinden biri olacağını söylüyor.
Satış Sorumlusu Britta Seeger, “Yeni GLA’nın piyasaya sürülmesi, kompakt araç ailemizin tamamen yenilenmesinin bir sonucudur. SUV’lerimizin popülerliği, buradaki tüm müşterilerimiz için doğru modeli sunabileceğimizi gösteriyor. Müşteri talebini yansıtan bu modeller arasında iki SUV modeli olan GLB ve GLA mükemmel bir şekilde tamamlayıcı niteliktedir: GLB kompakt sınıf ailemizin en işlevsel ve en geniş temsilcisidir. Yeni GLA ise sportif kardeşi ve yaşam tarzına yönelik bir SUV olarak tasarlanmıştır.”dedi.

 

GLA’da OtoMaker’ın MBUX sistemi tarafından desteklenen 2 çeşit ekran ünitesi mevcut: 7 inç ekran veya iki adet 10.25 inç ekran.Tam renkli başlık ekranı, artırılmış gerçeklik özellikli navigasyon cihazı, ses kontrolü, aktif mesafe yardımı , aktif direksiyon yardımı, aktif hız sınırı yardımı, rota tabanlı hız ayarı, sürüş yardımı, aktif şerit tutma yardımı, aktif kör nokta yardımı, çapraz trafik işlevine sahip aktif fren yardımı gibi özelliklere sahip.

[metaslider id=”26326″]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu