İyi sürücülere, Sigortam.net’ten müjde

Sigortam.net, "Ne kadar iyi bir sürücüsünüz?" sorusunu yanıtlamak için kasko poliçenizdeki indirimleri inceler. Sigortam.net, Türkiye'nin ilk dijital sigortacılık sitesi olarak, araç sahiplerini KASKO yaptırırken Hasarsızlık İndirimi fırsatından yararlanmaya davet ediyor. Trafikte hem kendilerini hem de başkalarını riske atmayarak belirli bir süre içinde hiç kaza yapmayan araç sahipleri, güvenli sürüşlerine karşın kasko yaptırırken %65 oranında indirimden yararlanabilir.

Sigortam.net, Türkiye’nin ilk ve en büyük dijital sigortacılık sitesi olarak, araç sahiplerine önemli bir avantaj sağlayan Hasarsızlık İndirimi fırsatına dikkat çekiyor. Sigortam.net, toplumda sigorta bilincini artırmayı amaçlamaktadır. Güvenli sürüşün kasko masraflarının düşürülmesini duyurarak bu konuda farkındalık yaratıyor.

Kasko sigortası, aracın bir kaza sırasında ya da park halindeyken hasar görmesi durumunda kısmen veya tamamen tamir masraflarını karşılıyor. Bu nedenle, tüketici çoğunlukla yüksek maliyetli olan hasar masraflarını ödemek zorunda kalmıyor.

Hasarsızlık İndirimi, %30 ila %65 arasında değişen oranlarda kasko primini düşürebilir. Sonuç olarak, belirli süre zarfında hiç kaza yapmayan iyi sürücüler, kaskoya daha az para ödeyecektir.

Hasarsızlık İndirim Oranları Nasıl Tespit Edilmektedir?

Hasarsızlık kademelerine göre hasarsızlık indirimi belirlenir. Kasko yenileme dönemlerine göre dört evreden oluşan hasarsızlık kademeleri vardır. Aracının hasar görmediği her sigorta döneminin sonunda, araç sahibi bir sonraki yıl için kasko sigortasında indirim elde edebilir. Bu nedenle, her yıl daha düşük maliyetli kasko poliçeleri satın almak mümkün hale geliyor.

İlk on iki aylık sigorta süresi sonunda, hasarsızlık indirimi yüzde otuz, ikinci yılda yüzde kırk, üçüncü yılda yüzde altmış, dördüncü yılda yüzde altmış ve beşinci yıl sonunda bazı sigorta şirketleri tarafından yüzde altmış olarak uygulanır.

Sigortam.net CEO’su Bora Uludüz: Doğru indirim için doğru poliçeyi seçmek önemlidir

Sigortam, bir kasko poliçesi seçerken Hasarsızlık İndirimi konusunu dikkate almanın önemine dikkat çekiyor.net CEO’su Bora Uludüz, konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

“Kasko seçimi, müşterinin dört ana kasko türündeki teminatların hangilerine ihtiyaç duyduğu ile ilgilidir. Poliçeler, sürücülerin finansal durumuna ve taleplerine göre şekillenir. Araç maliyetlerinin arttığı bu günlerde, araç sahiplerinin mağduriyetlerinden kaçınmak için en iyi seçenek kasko olarak öne çıkıyor.

Bunun yanında Hasarsızlık İndirimi, maliyeti azaltan en önemli bileşenlerden biri. Polisi seçerken kasko hasarsızlık indirimini etkileyen durumları düşünmek çok önemlidir. Bu indirimi etkileyen durumlar sigorta şirketlerine göre çok farklı olduğundan, bir sonraki yıl poliçe yenilemesinde yüksek prim farklılıklarına neden olur. Sigortam.net olarak, müşterilerimize uzman sigorta danışmanlarımız aracılığıyla doğru poliçeyi seçmeleri ve hasarsızlık indirimini bozmayan durumları öğrenmeleri için yardımcı oluyoruz.”

Kasko yenileme süresi geçtiğinde hasarsızlık indiriminin iptal edilebileceği konusunda da Uludüz uyarıyor: “Bu durum sigorta şirketlerine göre değişiklik gösterse de araç sahipleri, indirim haklarını kaybetmemek için kasko sigortasının yenileme süresini geçirmemeye dikkat etmeli ” dedi.

Sigortam.net, müşterilerinin kaskosuz kalmalarını ve rahat olmalarını sağlamak için günlük 15TL’den başlayan çok avantajlı kampanyalar sunuyor. Sigortam.net, web sitesi üzerinden anlaşmalı 24 sigorta şirketinin teklifini karşılaştırmalı olarak müşterilerine sunarken aynı zamanda bünyesindeki sigorta danışmanları aracılığıyla müşterilerinin tüm sorularını 7/24 kesintisiz yanıtlıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu