Kia tamamen elektrikli EV6 modelini tanıttı

Kia'nın Plan S stratejisi kapsamında 2025 yılına kadar üreteceği 11 elektrikli modelden ilki olan EV6, markanın yeni tasarım dilini sunuyor.

İlk olarak logo ve sloganını değiştirerek yenilenme sürecinden geçen bir diğer marka olan Güney Koreli otomobil üreticisi Kia, tamamen elektrikli aracı EV6’nın ilk resmi fotoğraflarını yayınladı.

Ioniq 5 ile birlikte Electric-Global Modular Platform (E-GMP) platformunda yükselen Kia EV6, markanın Plan S stratejisi kapsamında 2025 yılına kadar üreteceği 11 elektrikli model serisinin ilki.

Kia’nın “Opposites United” adlı yeni tasarım dilini sergileyen EV6; cesur, kararlı, kaslı ve modern çizgiler sunuyor. Bu yeni tasarım felsefesiyle marka, insan ve doğanın birleşimini yansıtıyor. Arka cephede tüm vücut hattını saran LED stoplar da dikkatleri üzerine çekiyor.

İç mekan Kia EV6, tamamen dijital gösterge ve mültimedyadan oluşan çift ekran sunuyor. EV6, GV80 gibi yeni Genesis modellerinden farklı olmayan basit bir iki kollu direksiyona yer veriyor. Kia ayrıca EV6’nın koltuklarının geri dönüştürülmüş plastikler kullanılarak yapıldığını da not ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu