Nissan’dan Yaza Damga Vuran Kampanyalar

Nissan Türkiye, sunduğu Temmuz kampanyaları kapsamında 60 bin liraya kadar nakit indirim desteği sunuyor. Kredi kampanyasından faydalanmak isteyenler ise cazip kredi koşullarından yararlanabiliyor.

Yaza damgasını vuracak rekabetçi kampanyalar Nissan Türkiye’den geldi. Kampanya kapsamında 2023 model yeni Nissan Qashqai hafif hibrit seçeneklerinde 45.000 TL, Türkiye’de Yılın Otomobili ünvanına sahip yeni Nissan X-Trail’de 60.000 TL ve Nissan Juke’ta ise 25.000 TL değerinde nakit indirim desteği sunuluyor.

Yeni Nissan Qashqai ve Qashqai e-POWER ayrıcalıkları

2023 Model Yeni Nissan Qashqai, 5 farklı sürüş modu, güçlü ve tasarruflu motoru, üstün sürüş performansı, ile daha da geliştirilen konfor ve teknolojik özellikleriyle segmentindeki iddiasını sürdürüyor. Nissan Qashqai ayrıca, hafif hibrit (mild-hybrid) teknolojisini sınıfında 4×4 çekiş sistemiyle sunuyor. Üst düzey akıllı güvenlik özellikleri bulunan Qashqai, ferah iç mekanı ve panoramik cam tavan özellikleri ile de farklılaşıyor. Yeni Nissan Qashqai almak isteyenler için hafif hibrit versiyonların Tekna, Designpack ve Skypack donanım seviyelerinde geçerli Temmuz kampanyası kapsamında 200.000 TL’ye 12 ay %0,99 faiz imkanı sunuluyor. Tüm donanım seviyelerinde tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden 45.000 TL nakit indirim fırsatı ise Nissan Qashqai alıcılarını bekliyor.

Türkiye’de Yılın Otomobili Nissan X-Trail

2023 Türkiye’de yılın otomobili ünvanına sahip yeni Nissan X-Trail, sunulan Temmuz kampanyası kapsamında tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden 60.000 TL nakit indirim desteği ile dikkat çekiyor.

Otomotiv Gazetecileri Derneği(OGD) tarafından bu yıl 8’nci kez gerçekleştirilen ‘Türkiye’de Yılın Otomobili’ yarışmasında Nissan X-Trail yılın otomobili olarak seçildi. “Türkiye’de Yılın Otomobili 2023” yarışmasında OGD üyesi 64 otomotiv gazetecisinden toplamda 3580 puan alarak birinciliğin sahibi Nissan X-Trail oldu.

Her koşulda güç ve konfor sunan ve modern SUV kavramının doğuşunda ve yaygınlaşmasındaki en etkin modellerin başında olan Nissan X-Trail 5 ve 7 koltuklu olarak tercih edilebiliyor. Yeni Nissan X-Trail’in benzersiz 4×4 teknolojili e4ORCE ve benzinli hafif hibrit versiyonları bulunuyor.

Nissan Juke

B-SUV sınıfının dikkat çeken oyuncusu Yeni Nissan Juke, Apple Car Play ve Android Auto özellikli 8” dokunmatik ekranı, değişken sürüş modları, Nissan Intelligent Mobility özellikleri ve artırılmış 422 litre bagaj hacmi ile ayrıcalıklı bir sürüş keyfi vadediyor. Nissan Türkiye’nin bu ikonik model için oluşturduğu kampanya kapsamında, 2023 Model Nissan Juke’lar 120.000 TL için 12 ay vade ve %0,99 faizli kredi fırsatı ile sunuluyor. Nissan Juke’un bu avantajlı kampanyası, tüm donanım paketlerinde geçerli olacak. Nakit alım yapmak isteyen müşterileri ise için Nissan Türkiye Juke için 25.000 TL nakit alım indirimi de sunuyor.

Kampanya koşulları, Niskasko veya uzatılmış garanti alındığı takdirde geçerli. Kampanya ve fırsatların detayları ile ilgili tüm konular için Nissan’ın pratik hizmetleri “sizi arayalım” veya “sizi görüntülü arayalım” hizmetinden faydalanılabiliyor.

Kredi kampanyasını tercih etmeyenler Yeni Nissan Qashqai, X-Trail ve Nissan Juke modellerinde nakit alım indiriminden de faydalanabiliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu