OMODA 5 Sahiplerinin Buluşmasıyla Chery’nin Müşteri Etkinlikleri Devam Etti!

Otomotiv endüstrisi Chery, Türkiye'de 150 farklı yerde 9 bini aşkın müşterisiyle buluştuğu "With Chery With Love" (WCWL) etkinliklerini sürdürüyor. OMODA 5 sahipleri, TIGGO müşterileri için ilk buluşmanın ardından "With Chery With Love" etkinliğinde ikinci kez bir araya geldi. 32 Chery OMODA 5 ile 80'i aşkın müşteri ve aileleri, barbekü partisi ve canlı müzikle eğlenceli bir gün geçirdiler. Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan, "Müşteri deneyimine dokunan etkinliklerimizi aralıksız sürdürerek markamıza olan bağlılığı artırmayı hedefliyoruz" dedi. "Chery'nin satış ve satış sonrası hizmetleriyle yetinmeyip, markamıza olan bağlılığı ve birlikte olma duygusunu artırmak istiyoruz" dedi.

Çin’in en büyük otomobil üreticisi Chery, Türkiye’nin ilk “With Chery With Love” (WCWL) etkinliğinde TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO sahibi aileleri ağırlamasının ardından geçtiğimiz günlerde OMODA 5 sahipleri için benzer bir etkinlik düzenledi. Kemer Country Orman Evi arazisinde. “With Chery With Love” (WCWL) etkinliğinin ikincisi, JW Marriott Marmara Sea Otel’de düzenlendi ve 32 adet OMODA 5 ve 80’i aşkın müşteri ve ailesi katıldı. Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan, “Müşteri deneyimine dokunan etkinliklerimizi aralıksız sürdürerek markamıza olan bağlılığı artırmayı hedefliyoruz” dedi. “Chery’nin satış ve satış sonrası hizmetleriyle yetinmeyip, markamıza olan bağlılığı ve birlikte olma duygusunu artırmak istiyoruz” dedi.

OMODA 5 sahipleri ve aileleri, ikinci Chery etkinliğinde bir araya geldi!

Chery kısa süre önce Türkiye pazarına girdi ve bu sefer OMODA 5 sahiplerini bir araya getirdi. Barbekü partisi düzenlenen etkinlikte, misafirler canlı müzik performansıyla eğlenceli bir zaman geçirdiler. Chery OMODA 5 müşterileri, yeni bir SUV seçerken kendileri gibi karar veren onlarca yeni insanla tanışarak sosyal bir bağ kurdu. Chery kullanıcılarına özel fırsatlar sunan “With Chery With Love” (WCWL) etkinlikleri ilerleyen dönemde de devam edecek ve yeni dostluklar ve bağlantılar oluşturacak.

WCWL ile Chery’nin algısı iyileştiriliyor!

Chery’nin “Teknoloji Tabanlı Girişim” konusuna odaklanmasının yanı sıra, markanın kullanıcı iletişimine algısal olarak çok fazla önem vermesi, markanın küresel pazarda hızla büyümesine neden oldu. Chery, müşterilerin duygularını önemsiyor ve sürekli olarak kullanıcı deneyimini iyileştiriyor. “With Chery With Love” (WCWL) araç sahibi platformu, birlikte yaratma, kazan-kazan ve kullanıcılarla ortak ilerleme değeri konseptiyle kuruldu. Bu, Chery’nin kullanıcılarla daha yakın bir bağ kurmasına ve daha fazla kullanıcıyla büyüyen bir çevrede birlikte değer yaratma fırsatına sahip olmasını sağlıyor.

Bunu başka ülkeler de yapıyor!

WCWL, 2023’e kadar 150’yi aşkın uluslararası etkinliğe katıldı. Rusya, Orta Asya, Brezilya, Şili, Meksika, Peru, Kazakistan, Irak, Bahreyn, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Mısır, Güney Afrika ve Ekvador’dan müşteriler bu etkinliklere katıldı.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu