OPET, Temizlik ve Hijyende Yarattığı Farkı Teknolojiyle Güçlendiriyor…

Yenilikçi bakış açısıyla akaryakıt sektöründe müşteri memnuniyetinin lideri OPET’in “Farkı Açıyoruz” reklam kampanyasının devam filmi izleyicilerle buluştu. Yeni filmde, OPET’in “Temiz Tuvalet Kampanyası” ile fark yarattığı tuvaletlerinde yer alan “Akıllı Poster” uygulaması ve yeniliklere dikkat çekiliyor.

OPET’in “Opet’se fark eder” stratejisinin bir parçası olan “Farkı Açıyoruz” kampanyasının ikinci filmi yayına girdi. Yeni filmde, OPET’in dijitalleşme ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarının en iyi örneklerinden biri olan “Akıllı Poster” uygulamasına dikkat çekiliyor. “Temizlik ve hijyende farkı teknolojiyle açıyoruz” temasıyla hazırlanan filmde, OPET Temiz Tuvalet Kampanyası ile 2000 yılından bu yana devam eden temizlik ve hijyen yaklaşımındaki yeni teknoloji anlatılıyor.

OPET Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Zengin, “Farkı Açıyoruz” kampanyası ile ürün, hizmet ve sosyal sorumluluk projeleriyle yarattıkları farkı daha da ileriye taşıyacak çalışmalar konusunda “Bizi izlemeye devam edin” mesajı verdiklerini söyledi. Zengin, “Biz, “ilk”lerin, “en”lerin ve “tek”lerin markası olarak kendimizle yarışıyoruz. Hedefimiz mükemmellik. Yeni kampanyamızda da bu hedefe vurgu yapıyoruz. Akaryakıt sektörünü dönüştüren çalışmalarımıza Cumhuriyet’imizin 100. yılına yakışır yeni hizmetler eklemek üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

Türkiye’nin Uygarlık Projesi: Temiz Tuvalet Kampanyası

OPET’in, fark yarattığı temiz tuvaletlerinde NFC teknolojisi ile hayata geçirdiği “Akıllı Poster” uygulaması, karekod altyapısı ve ilave geliştirmeler ile yenilendi. Buna göre, müşteri şikayetlerine anlık dönüş yapılırken, ilgini bayinin bilgilendirilmesi ve müşterilere geri bildirim oluşturan bir süreç oluşturuldu. İstasyonlarda yer alan posterler üzerindeki karekodların okutulması ile başlayan uygulama ile müşteri deneyimi yakından takip ediliyor, yaşanan problemler zaman kaybedilmeden çözümleniyor.

OPET markasının hijyenle özdeşleşmesinin ilk adımı olan Temiz Tuvalet Kampanyası 23 yıl önce başlayarak bugün tüm Türkiye’nin benimsediği bir uygarlık projesine dönüştü. Uygulandığı ilk günden bu yana toplumsal değişim yaratan Temiz Tuvalet Kampanyası, OPET istasyonları dışında kamu iş birlikleri ile yapılan eğitim ve bilinçlendirme çalışmaları ile devam ediyor.

opel

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu