Qashqai 3’ün casus fotoğrafları

Nissan'ın en popüler ve segmentinde en çok satan modeli Qashqai'nin, üçüncü nesli kamuflajlı halde kameralara yansıdı.

Nissan’ın Avrupa’da uzun yıllardır çok satan ve dünya çapında en popüler modellerinden biri olan Qashqai’nin, üçüncü nesli kamuflajlı olarak görüntülendi.

Tamamen kamuflaja bürünen üçüncü nesil Qashqai, mevcut modelden pekte benzersiz değil. Kamuflaj ve sahte gövde panelleri detayları gizliyor ancak Nissan’ın yeni “V formlu ızgarası” kendini gayet açık şekilde belli ediyor. Nissan, yeni Juke ve X-Trail’deki köşeli en son tasarım dilini üçüncü nesil Qashqai’ye de uyarlıyor. Yeni modelde, Juke ve X-Trail’deki ince far ve stop grubu da yer alacak.

Kamuflaj her ne kadar gövdeyi gizlemeyi başarsa da boyutlardaki farklılığı gizlemeyi başaramıyor. Güncel modelden çok farklı görünmeyen ölçüler, aracın Nissan X-Trail ile paylaştığı CMF platformundan ayrılmadığının göstergesi.  Qashqai üçüncü nesil ile birlikte hafif hibrit, plug-in hibrit gibi güç aktarma organlarına kavuşuyor. Böylece Avrupa’da satılan 1.7 dCi gibi dizel motorlar yelpazeden düşebilir.

Nissan, en popüler SUV’u  Qashqai’yi 2020’nin sonlarında piyasaya sürecek gibi görünüyor. Ancak koronavirüs salgınının etkisi göz önüne alındığında aracın piyasa sürülmesi 2021’in başlarını da bulabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu