Renault Trafic artık daha modern

Makyajlanan Renault Trafic, her zamankinden daha modern, daha güvenli ve yeni dCi 150 motoruyla daha güçlü hale geldi.

Makyajlı Trafic Combi ve SpaceClass modellerinde sunulan yeni yatay krom çıtalara sahip geniş ızgara Renault’un tasarım kimliği C-Shape ışık imzasıyla kendini tamamlıyor. Daha dinamik görünen Trafic Combi ve SpaceClass, elektrikli katlanır aynalara, elmas efektli yeni 17 inç jantlara ve daha zarif jant kapaklarına sahip. Tasarıma gösterişli bir görünüm kazandıran yeni Rouge Carmin de dahil olmak üzere makyajlı Trafic’de yedi renk sunuluyor.

Daha modern bir iç mekana kavuşan Trafic; gösterge paneli, Apple CarPlay ve Android Auto bağlantı sistemlerini destekleyen 8 inçlik multimedya ekran, kablosuz telefon şarj ünitesi, vites topuzu, klima kontrolleri, fırçalanmış alüminyum trimler ve direksiyon gibi yenilikler sunuyor. Kabinde 86 litrelik saklama hacmi ile makyajlı Trafic Combi ve SpaceClass, saklama alanlarına basitleştirilmiş erişim sunuyor. Ayrıca 6 litreden fazla saklama alanı olan yeni Easy Life çekmecesi de araca ergonomiklik kazandırıyor.

Aracın elektronik güvenlik destekleri arasında ise; adaptif hız sabitleyici, şerit takip uyarı ve otonom acil frenleme gibi binek modellerde sunulan özellikler yer alıyor.

Makyajlı Trafic kaputunun altında, üç dizel motor sunuyor.  Bunlar 5 hp kazanan manuel ve EDC otomatik şanzımanlı yeni dCi 150 motor, manuel yeni bir dCi 110 ve sadece EDC otomatik şanzımana sahip dCi 170 motor olarak yer alıyor.

Hem 150 hp hem de 170 hp motorlarda bulunan 6 vitesli EDC çift kavramalı otomatik şanzıman, vites değişikliklerine net ve hızlı bir yanıt vererek konforu ve tepkiyi artırıyor. Stop & Start teknolojisi ile donatılan seri, Euro 6D FULL standardı tarafından belirlenen yeni düzenlemelerle de uyumlu. Renault makyajlı Trafic modelini önümüzdeki yıl satışa sunacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu