Sedan Mondeo Coupe Crossover Evos’a dönüştü

Şangay otomobil fuarında tanıtılan Ford'un yeni Coupe Crossover modeli Evos, şimdilik Çin için tanıtıldı, fakat aracın Avrupa'da Mondeo'nun yerini alması bekleniyor.

Ford, yeni SUV modelini Şangay Otomobil Fuarı’nda gün yüzüne çıkardı. Ford’un Çin’de geliştirip satmayı planladığı ürünlerin ilk meyvesi olan Evos, şimdilik sadece Çin’e özel, fakat aracın Avrupa’da Mondeo’nun yerini alması bekleniyor.

Ford, 2011 yılında Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıttığı, fakat hiç gerçekleştirmediği konsept aracının ismini yeni SUV modeline vermiş.

2011 yılında Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılan Ford Evos Konsepti

Henüz teknik detayı sunulmayan Evos dış tasarımında, geniş bir ızgara, hemen onlarla kombine olan LED farlar ve kaslı tampon sayesinde, hırçın sportif bir yüz sunuyor.

İç mekanda, tek parça devasa tam 1.1 metre uzunluğunda dijital bir ekrana yer veren Evos, Ford sıkıcılığına son veriyor. Bu ekranın 12.3 inç büyüklüğündeki kısım dijital ekran, 27 inç büyüklüğündeki kısmı ise Ford’a ait SYNC+ 2.0 versiyonu yazılıma sahip bilgi eğlence ekranını oluşturuyor. Baidu adlı yapay zeka sunan bu sistem, kişisel asistan görevi görüyor.

Seviye 2 otonom sürüş sunan Evos, tıpkı Mustang Mach-E gibi uzaktan güncelleme alarak farklı özelliklere yer verecek.

DAHA FAZLA OKU

https://www.mesutabi.com/haberler/ford-mondeo-suv-mu-oluyor/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu