5 Japon marka mobilitede birleşiyor

Suzuki, Subaru, Daihatsu ve Mazda, araçlardan ağlara ve araç iletişim ekipmanı merkezlerine kadar ortak bağlantı özelliklerine sahip gelecekteki bağlantılı otomobiller için bir sistem oluşturmak üzere Toyota tarafından geliştirilen temel araç iletişim teknolojisine kendi teknolojilerini dahil edecekler.

Suzuki, Subaru, Daihatsu, Toyota ve Mazda, yeni nesil araç için teknik özelliklerin geliştirilmesi konusunda anlaşmaya vardılar. Markalar, iletişim cihazları ve daha güvenli daha uygun bağlantılı hizmetlerin erken sağlanması, değer ve hizmetler yaratmak amacıyla otomobilleri ve toplumu birbirine bağlamak için bağlantılı hizmetleri kullanarak iletişim sistemlerinin ortak kullanma kararı verdiler.

Otomobil endüstrisinde devrim yaratan CASE’de (bağlantı, otonom, paylaşım, elektrik) iletişim ve verinin yanı sıra bulut hizmetleri, IoT ve büyük veri gibi işletmelerle bağlantılı olarak bağlantı teknolojisi hızla ilerliyor. Grup içinde yer alan Japon bir üretici “İki şirket, bağlantılı araçların temel işlevi olan araç iletişim ekipmanının geliştirilmesini bir işbirliği alanı olarak konumlandırdı. Uygulamalar ve kurum içi hizmetler geliştiriyorlar. Verimliliği artırın ve araç iletişim cihazlarının gelişimini hızlandırın. Bu adımlar aracılığıyla, bu ortak altyapı üzerinde uygulamalar ve hizmetler geliştirmeye daha fazla odaklanabiliyoruz.” açıklamasını yaptı.

Suzuki, Subaru, Daihatsu ve Mazda, araçlardan ağlara ve araç iletişim ekipmanı merkezlerine kadar ortak bağlantı özelliklerine sahip gelecekteki bağlantılı otomobiller için bir sistem oluşturmak üzere Toyota tarafından geliştirilen temel araç iletişim teknolojisine kendi teknolojilerini dahil edecekler.

Bu koşullara yanıt olarak şirketler, bağlı arabanın temel işlevleri olan araç iletişim cihazlarının gelişimini bir kooperatif etki alanı olarak konumlandırarak müşterilere mümkün olan en kısa sürede daha güvenli ve daha uygun bağlantılı hizmetler sunabilirler; uygulama ve hizmetlerin geliştirilmesini kurum içi bir alan olarak konumlandırma; ve daha fazla verimlilik elde etmek ve araç iletişim cihazlarının gelişimini hızlandırmak. Her şirket, bu adımlar aracılığıyla bu ortak altyapı üzerindeki uygulamaların ve hizmetlerin geliştirilmesine daha fazla odaklanabilir.

Şu anda, Suzuki, Subaru, Daihatsu ve Mazda, Toyota tarafından geliştirilen temel araç iletişim teknolojilerine kendi teknolojilerini dahil ederken, araçlardan ağlara ve araç iletişimine kadar ortak bağlantı özelliklerine sahip yeni nesil bağlantılı otomobiller için sistemleri birlikte oluşturacaklar. Sonuç olarak, araçlar ve araç iletişim cihazı merkezi arasındaki iletişim kalitesini daha da stabilize ederek, müşteriler ve operatörler arasında daha net aramalar ve daha hızlı bağlantı hızları gibi müşterilere daha uygun bağlantılı hizmetler sağlamak mümkün olacak.

Suzuki, Subaru, Daihatsu, Toyota ve Mazda, insanların yaşamlarını zenginleştiren ve sosyal sorunları çözen hizmetler geliştirme çabalarını sürdürürken, şu anda üzerinde anlaşmaya varılan ortak geliştirme konusunda benzer fikirlere sahip diğer ortaklarla işbirliğini açıkça değerlendirecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu