Togg en iyi 20 marka sıralamasında 6’ncı sırada

Dünyanın fuarcılık alanında en saygın yayınlarından biri olan Exhibitor, Las Vegas fuarına katılan 2.300 şirket arasında Togg'u "CES'in En İyi 20 Markası"ndan biri olarak seçti.

Türkiye’nin Otomobili Togg, alanında en saygın yayınlardan biri olan Exhibitor tarafından Las Vegas CES 2022 fuarının en iyi markalarından biri seçildi.

Her fuardan sonra fuara katılan markaların stant tasarımını ve sergileme performansını değerlendirerek “En İyi 20 Marka” seçimi yapan Exhibitor, CES 2022’ye katılan 2 bin 300 katılımcı arasından Togg’u “En İyi 6. Marka” olarak belirledi.

SK Telecom’un birinci olduğu sıralamada, BMW ikinci gelirken, üçüncülüğü Samsung Electronics, dördüncülüğü Hyundai Heavy Industries ve beşinciliği Canon aldı.

Altıncı sırayı yakalayan Togg, Türkiye’nin en büyük etkinlik ajansı Capital Events’in hazırladığı stant ve etkinlik programı ile katıldığı fuarda, bu başarıya “Doğu ile Batı’nın kesiştiği Türkiye” temalı stant ve etkinlikle ulaştı. Exhibitor, Togg’un en iyiler arasına girmesinin nedenleri olarak, Doğu-Batı Kültürü kesişmesinin modern bir anlatımı olan stant tasarımını; “doğa ve teknolojinin birlikteliğini” temsil eden canlı zeytin ağacı ile geri dönüştürülmüş plastik şişelerden yapılmış zeytin ağacının birlikte sergilenmesini ve “Geleneksel Türk Misafirperverliği”ni gösterdi.

Togg, altıncı sıradan girdiği “CES’in En İyi 20 Markası” listesinde, Hyundai Motors, Bosch, LG Electronics, Stellantis (PSA, Fiat ortaklığı) gibi çok sayıda dev markayı geride bıraktı.

CES’in En İyi 20 Markası

  1. SK Telecom Co. Ltd.
  2. BMW AG
  3. Samsung Electronics Co. Ltd.
  4. Hyundai Heavy Industries Co. Ltd.
  5. Canon ABD Inc.
  6. Togg A.Ş.
  7. Hyundai Motor Co.
  8. Sleep Number
  9. United States Postal Service
  10. Abbott
  11. Hyundai Mobis Co. Ltd.
  12. TCL Technology Group Corp.
  13. Robert Bosch GmbH
  14. TuSimple Inc.
  15. LG Electronics Inc.
  16. Wallbox USA Inc.
  17. Hisense USA Corp.
  18. John Deere and Co.
  19. Kurz USA
  20. Stellantis N.V.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu