Toyota Yaris Cross Avustralya’da satışa sunuldu

Nisan ayında tanıtımı gerçekleştirilen Toyota'nın B-SUV modeli Yaris Cross, 2 Kasım'da Avustralya'da satışa sunulacak. 

Geçtiğimiz Nisan ayında tanıtımı gerçekleştirilen Toyota’nın B-SUV modeli Yaris Cross, 2 Kasım’da Avustralya’da satışa sunulacak. B-SUV araç Avustralya’da giriş olarak 19.222 dolarken, bu fiyat üst paketlerde 21.358 ev 23.495 dolarlık fiyat etiketine sahip oluyor. 5 yıllık garantiye sahip olan Yaris Cross için Toyota, motor için 7 yıl, hibrit motor için ise 10 yıl garanti sunuyor.

Kaslı yapıya sahip Yaris Cross, 3 silindirli 1.5 litrelik benzinli ve hibrit motor seçenekleri ile sunulacak.  Japon otomotiv devi Toyota’nın 4. nesil hibrit teknolojisini kullanan Yaris Cross’da kendi kendine şarj edebilen üç silindirli 1.5 litrelik Atkinson benzinli ve elektrikli motor kullanılıyor.  B-SUV araçta yer alan hibrit  sistemi 116 beygir güç üretirken bu güç bu güç akıllı dört çeker sistemiyle tekerleklere aktarılıyor.

Tüm Yaris Cross modelleri, standart donanımda; Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma, telefon entegrasyonlu bilgi eğlence sistemi, geri görüş kamerası, Hız Sabitleyici (Cruise control), Çarpışma Uyarı Sistemi özelliği sunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu