Audi’den RS modellerine 25’inci yıl paketi

Audi Sport, RS modelleri için “Anniversary Package” adlı gövde kiti hazırladı.

Audi’nin spor dalı Audi Sport, 2019 yılında RS Q3 Sportback ve Q8 gibi yeni isimlerle, RS portföyünü genişletti. 25 yılı geride bırakan RS modeller için Audi Sport, özel “Anniversary Package” adlı gövde kiti hazırladı.

Audi Sport; RS4 Avant, RS5 Coupe-Sportback, RS6 Avant, RS7 Sportback ve TT RS Coupe modelleri için geliştirdiği “Anniversary Package” adlı paketinin ilhamını 1994 yılındaki ilk RS modelinden alıyor.

Audi Sport, Nagaro Blue gövde rengi sunan araçlarının iç rengini de mavi renkli alcantara döşemeleri ile kombine ediyor. Aynı zamanda üretici farklı renk tercih etmek isteyenler için ise Nagaro Blue renginin yanı sıra Glacier White, Nardo Gray ve Mythos Black renk tercihi de sunuyor.

Alman üretici, araçlarında kullandığı siyah ve gümüş renkleriyle iki tonlu bir tasarıma sahip jantlarında ve bir çok detaylarında kullandığı RS logosunun 25’inci yıla özel hazırladığını görüyoruz. Alcantara döşemelerin cömertçe kullanıldığı kabinde, gövdeyi saran spor koltuklar yer veren özel versiyonun iç mekanı ise RS 2 Avant’tan izler taşıyor.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu