Mayıs ayında DS Automobiles’ten 300.000 TL’ye kadar %0,99 faizli kredi fırsatı! Yeni bir DS için kaçırılmayacak bir fırsat!

DS Automobiles, premium segmentte kullandığı asil malzemeleri, yüksek konforu ve teknolojisi ile rakiplerinden ayrılan zarif DS 7 modelinin avantajlı satış koşullarını mayıs ayında da taçlandırmaya devam ediyor. Benzersiz uzmanlığın yüksek teknolojiyle buluşmasından doğan rakipsiz ve karizmatik tasarımıyla farkını belli eden DS 7 BlueHDi 130, 300 bin TL için 12 ay vadeli %0,99 faizli kredi fırsatıyla yenilikçi teknolojilere tek bir otomobilde sahip olmak isteyenleri DS showroomlarına bekliyor.

Fütüristik zarafet, kusursuz çizgi ve teknolojik mükemmeliyetin tanımı olan DS Automobiles, DS ayrıcalığına sahip olmak isteyenlere özel cazip satın alma teklifleri sunuyor. DS Automobiles’in mayıs ayı teklifleri kapsamında; özel tasarımı ile ilk bakışta otomobil severleri kendisine hayran bırakan kusursuz bir siluete sahip DS 7 BlueHDi 130 seçenekleri, 300 bin TL’ye 12 ay vadeli %0,99 faizli kredi fırsatıyla yepyeni bir tasarım anlayışına sahip otomobile sahip olmak isteyenleri bekliyor.

DS 7 BlueHDi 130 seçenekleri, turbo beslemeli ve yüksek basınçlı direkt enjeksiyon kullanan dizel motora sahip. 8 kademeli tam otomatik şanzımanın standart olarak sunulduğu otomobilin karma koşullarda yakıt tüketimi 4 lt/100 km ve CO2 emisyonu da 111 g/km. Sakin çalışma karakteri ve gelişmiş ses izolasyonu ile kabine asgari düzeyde yansıyan sesi ile beğeni toplayan bu motor seçeneği, geniş bir devir aralığında sunulan 300 Nm’lik yüksek torku ile akıcı bir sürüş sağlıyor.

Yeni donanım listesiyle zengin içerik

DS Automobiles, yepyeni modelleriyle premium otomobil dünyasındaki konumunu kuvvetlendirmeyi sürdürüyor. Dünya çapında premium segmentteki pazar payını artırmaya devam eden DS Automobiles, DS 7 ile gelişimine hız katıyor. Donanım zenginliği ile beğeni toplayan DS 7’de Performance Line ve OPÉRA gibi iç mekan tasarım konseptleri sunuluyor. DS PIXEL LED VISION 3.0, Kablosuz Akıllı Telefon Entegrasyonu (Apple CarPlay, Android Auto), DS IRIS System, eCall Otomobil İçi Acil Çağrı Sistemi ve 19 inçlik EDINBURGH Hafif Alaşım Jantlar’ın yeni donanımlar olarak DS 7 yelpazesine eklenmesinin yanı sıra arka koltuktan kumanda edilebilen güçlendirilmiş klima sistemi ve akustik izolasyonlu camlar da DS 7’de standart donanımla sunuluyor. Yenilenen radar sensörü ile DS DRIVE ASSIST adını alan DS CONNECTED PILOT yarı otonom sürüş yardımcısı, otonom sürüşe olan yolculuğa bir adım daha yaklaşmayı sağlıyor. DS 7 CROSSBACK’te yalnızca DS NIGHT VISION gece görüş yardımcısı eşliğinde sunulan Visiopark360, ön ve arka kameralı park yardımcısı ise DS 7’de iyileştirilmiş kamera çözünürlüğü ile opsiyonel donanım listesinde yerini alıyor. DS 7 dışarıdan verdiği premium otomobil hissini, iç mekâna geçildiğinde daha da yukarıya çekecek özel tasarımı ile dikkat çekiyor. OPÉRA iç mekan tasarım konseptinde rafine nappa deri döşeme eşliğinde zarif bir kabin sunulurken, Performance Line tasarım konseptinde gerek koltuk döşemeleri, gerek orta konsol ve kapı süslemelerinde cömertçe Alcantara®kullanılıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu