Nissan e-4ORCE teknolojisi yıldırım hızında tepki sunuyor

E-4ORCE, çift motoru ile sunduğu hızlanma atikliği ve etkin fren özellikleriyle her mevsim için optimize edilmiş güçlü ve akıcı bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Nissan'ın e-4ORCE teknolojisi, yıldırım hızında tepki süreleri ile doğanın hızını geride bırakıyor.

Nissan’ın benzersiz e-4ORCE teknolojisi sadece 0,0001 saniyelik ışık hızında tepki süresiyle göz açıp kapama süresi kadar hızlı tepki veriyor. Son derece hassas ve yıldırım hızında tepki süresiyle e-4ORCE her türlü hava koşulunda güçlü ve akıcı bir sürüş deneyimi arayanlar için ideal bir seçim sunuyor.

Hassas çalışan kontrol sistemi ve çift motor, son derece atak hızlanma ve etkin fren özellikleri sağlayarak kontrollü ve güvenli bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Elektrikli aktarma organlarıyla çalışmak üzere tasarlanan e-4ORCE, aynı zamanda Nissan’ın elektrikliye geçiş ve sürdürülebilir ulaşım taahhüdünü de vurguluyor.

Nissan Ariya ve X-Trail modellerinde kullanılan e-4ORCE sistemi, aracın yoldaki dengesi çift motor sisteminin güç dağılımına dayandırarak hassas kontrol ve fren torku yönlendirme becerilerine sahip. ıyor. Sistem, saniyenin 1/10.000’ini gibi tepki süresi ile geleneksel mekanik dört tekerlekten çekiş sistemlerinden önemli ölçüde daha hızlı.

Hızlı tepkilere sahip e-4ORCE sistemi, ıslak, çamurlu, buzlu, karlı ve yağlı gibi zorlu tutunma seviyelerine sahip yol yüzeylerinde tutunma seviyesini sürekli değişken bir şekilde ayarlıyor ve her zaman yüksek tutunma seviyeleri garanti ediyor. Dönüş, hızlanma veya fren olmak üzere farklı kuvvetlerin oluştuğu değişen sürüş koşullarında, Nissan’ın gelişmiş e-4ORCE sistemi her bir tekerleğe güç dağıtımını ayarlamak için arka planda çalışarak sürüş güvenliğini garanti ediyor. Araçta bulunan yolculara maksimum konfor sağlanırken, sistemin sarf ettiği çaba sürücü ve yolculara kesinlikle hissettirilmiyor.

e-4ORCE sisteminin yıldırım hızındaki tepki süresi, gücün tekerleklere bir elektromotor üzerinden göndermesine dayanıyor. Geleneksel mekanik dört tekerlekten çekiş sisteminde güç dağılımı, kavrama veya mekanik bağlantı sağlayarak gerçekleştirdiğinden daha uzun tepki süreleri oluşturabiliyor. e-4ORCE ile bu olumsuzluklar tamamen ortadan kalkıyor.

Yağmur, sulu kar veya kar olsun, e-4ORCE değişken yol koşullarına hızla uyum sağlıyor ve sürücülere en üst düzeyde sürüş deneyimi ve sürüş güvenliği sağlıyor.

Nissan’ın e-4ORCE teknolojisi bahar dahil her mevsim heyecan verici ve sorunsuz bir sürüş deneyimi sunuyor. Yıldırım hızındaki tepki süreleri, sürücülerin ani koşullara hızla reaksiyon vermesini kolaylaştırıyor ve böylece güvenli ve kontrollü bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Sürücüler, e-4ORCE ile koşullar ne olursa olsun kontrollü bir sürüş deneyimi yaşıyor.

Foto Galeri👇

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu