OPET’ten “Masal İstasyonu”, Çocuklar İçin Yolculuğu Daha Kolaylaştıracak Yenilik

OPET Mobil Uygulamasında bulunan masallarla yolculuklar artık çok daha eğlenceli! OPET, çocuklara yolculuklarını daha eğlenceli hale getirmek için özel olarak tasarladığı "Masal İstasyonu" projesiyle yine bir ilke imza atıyor. Bu özel platform, 3-12 yaş arası çocuklar için tasarlanmıştır ve zengin kategorilerle eğitici ve eğlendirici 159 farklı masal içerir.

Akaryakıt dağıtım sektörünün en tanınmış ve en güçlü şirketi OPET, “Masal İstasyonu” projesiyle sektörde bir ilki gerçekleştirdi. OPET, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan ve bu projeyle hem anne-babalar hem de çocuklar için araç kullanmanın daha rahat olmasını istiyor. Çocuklar için tasarlanan “Masal İstasyonu”, eğitici ve eğlendirici masallar sayesinde daha eğlenceli zaman geçirmelerine olanak tanır.

Opet mobil uygulaması ile masallar ücretsiz

Masal İstasyonu, 3-12 yaş arası çocuklara yönelik tasarlanmıştır. 159 masal, aile, arkadaşlık, doğa, duygusal, eğitici, eğlenceli, hayvanlar, maceracı, merak uyandıran, müzik, tarih ve uzay konularını içerir.

Bir tıkla masal istasyonuna erişebilirsiniz.

Kullanıcılar, masalları dinlemek için OPET Mobil Uygulaması’nda “Masal İstasyonu” seçeneğine tıklamaları yeterli. OPET, Masal İstasyonu aracılığıyla çocuklara yönelik bir dizi projeye başladı. Bu proje ile OPET, ilerleyen süreçte farklı uygulamalarla çeşitlenmeye ve gelişmeye devam edecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu