Ford Custom ile birlikte Türkiye’de üretilecek Transporter T7 netleşti

Daha önce kış testleri sırasında kameralara yakalanan T7 kasa kodlu Transporter, neredeyse tüm hatlarını belli edecek düzeyde görüntülendi. Ford'un Custom modeliyle birlikte Türkiye'de üretilecek olan T7, 2022 yılında yollarda olacak.

Volkswagen’nin T7 kasa kodlu yeni Transporter modeli, hafif kamuflajlı halde bir kez daha yakalandı. Ford Custom ile Türkiye’de Ford Otosan’ın Kocaeli fabrikasında üretilecek olna yeni T7 Transporter, boydan boya şık LED aydınlatma ünitelerine ve yuvarlak bir ön yüze sahip.

Kamuflajlı görüntülere bakıldığında yeni T7 Transporter, daha kısa ve daha alçak bir kaputun yanı sıra yeni ön kelebek cama kavuşmuş. Ticari araç, yan cephede plastik korumalara ve girintili tasarım çizgilerine sahip kapılar sunuyor. Transporter’ın arka tasarımında ise yeni stoplara, yeni bagaj kapağına ve piano black spoilere yer verilmiş.

Aracın iç mekan görselleri olmasa da tahminimiz Caddy’de olduğu gibi Golf’e benzer bir iç mekan sunulacağı ve benzer dijitial gösterge, bilgi-eğlence sistemine sahip olacağı yönünde.

Yeni T7’nin tıpkı Caddy’de olduğu gibi MQB platformunun kullanılması ve Golf ile paylaşılan çeşitli benzinli, dizel ve plug-in hibrit güç aktarma organlarına sahip olması bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu